https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, KARABÜK´Ü GERİDE BIRAKTI!

Süper Lig´de geçen hafta deplasmanda Karabük´le karşılaşan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor´da gözler Konya maçına çevrilmiş durumda.


Süper Lig´de geçen hafta deplasmanda Karabük´le karşılaşan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor´da gözler Konya maçına çevrilmiş durumda. Geçen hafta yaşanan puan kaybını çabuk unutan sarı-kırmızılı ekipte, ligin uzun soluklu olduğu ve her maçın kazanılmayacağı vurgusu yapılıyor. Özellikle futbolcuların bir maç kaybıyla morallerinin bozulmaması gerektiğinin altını çizen Teknik Direktör Şumi de, bu durumu unuttuklarını ifade ederek kalan maçlara odaklandıklarını söyledi.

Kulüpte hava bu şekilde olurken, taraftar yönünde ise kızgınlık ve 10 kişiye karşı takımın sahadan mağlup olarak ayrılmasının serzenişi vardı. Yaptığım bazı görüşmelerde, taraftarın galibiyete çok inandığını gördüm. Maçın kaybedilmesinden sonra da hiç beklenmeyen sonuca karşın ortaya çıkan öfke..!

Aslında yöneticilerin söylediği gibi lig çok uzun. Bazı maçlarda kaybedip, bazılarında kazanacaksınızdır.  Karabük maçının ne kadar zor olacağını onlar hafta başından itibaren açıkça dile getirmişlerdi. Bu nedenle de, kaybın geride bırakılarak önümüzde oynayacağımız maçlara odaklanılması kadar anlamlı bir durum olamaz. Kayserispor bu hafta sahasında Konyaspor´u konuk edecek.

Öyle üst tarafla aramızdaki puan farkı çok aşılmadı. Bakınız Fenerbahçe ve Beşiktaş ile aynı puanlarda mücadele edenlerken onlarla aynı puanda olan ise Kayserispor´dur. Bu da bizleri sevindirmelidir. Yalnızca alt taraftaki takımlarla aramızı kısa sürede açamadığımız için içimizde biraz burukluk olabilir ama bu hafta alınacak bir galibiyetle her şeyin telafisi yapılacaktır?