https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAMPANYASI İÇİN YURT DIŞI

Kayserispor´da, 19 Eylül akşamında yapılacak olan kampanya için yoğun bir çalışma var.


Gecenin bereketli geçmesi için çalışmalarını artıran yöneticiler, bir yandan katılım ve misafirlerin durumlarını ayarlamaya çalışırken, diğer yandan kampanyanın duyurulması için yerel basınında desteğini alarak kampanyayı dünyanın her noktasına ulaştırmak istiyorlar. Avrupa´da yer alan gurbetçilerin kulübe ne kadar düşkün olduklarını bilen birisi olarak bu gecede yurt dışından çok desteğin geleceğini de ifade etmek isterim.

Takımın yurt dışı kampları zamanında çoğu zaman onlarla birlikte olmuş ve oralardaki atmosferleri de yakından takip etmiştim. Her ne kadar Erol Bedir ve yönetimi yurt dışı kampları konusunda basına ?öcü´ gibi baksalar da, bizlerin oradaki kamp izlenimleri ve gurbetçilerimizle olan diyaloglarımız, bu günlerde bile hala sıcaklığını korumaktadır. Kayserispor sevdalısı olan gurbetçilerimizin büyük bir bölümünün maçları yakından takip etmelerinin dışında, oynanan hazırlık maçlarında bile km´lerce yol kat etmeleri, takımı desteklemek istemeleri, yapılacak gece öncesinde kulübe verileceğin desteğinin de ne denli büyük olacağını gösterir.

Umarım gurbetçilerimizin bu desteklerinin dışında ülke içindeki taraftarlarımız da, en azından SMS ile takıma ?çam sakızı, çoban armağanı´ bir katkı sunarlar?