https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAMPANYASI COŞTURMALI!

Kayserispor´da son takviyeler sonrasında gözler, kulübün açtığı ve gerek siyasilerin, gerekse de iş dünyasının katılımcı olduğu kampanyalara çevrilmiş durumda.


Özellikle yönetimin forma ve SMS kampanyasında, kulübün gelirlerini ciddi oranda artırma düşüncesi şu günlerde yavaş ilerliyor dersem yanlış olmaz. Kulübün resmi forma ve kıyafetlerinin dağıtılması gerektiğini bildiğim kampanya için bazı siyasilerin bu kıyafetleri dışarıda hazırlattıkları, kulağıma gelince biraz şaşırdım. Burada amaç Kayserispor bünyesinden alınmış olan malzemelerle yardımda bulunmak değil miydi? Neyse umarım bundan sonrasında yapılacak olanlar da bu gibi ufak kazalara mahal verilmez.

Gelelim Kayserispor´un taraftarının çağrısına! Burada iş biraz daha farklı. Çünkü taraftarlar siyasilerimizin veya iş dünyasının açıkladığı sayıların yetersizliğinden bahsediyorlar ve bu oranların en yakınlarımızda yer alan bazı takımlardakilerden bile çok az olduğunun altını çiziyorlar. Örnek olarak da, Konya şehrini öne sürüyorlar. Orada alımlardan söz edilirken miktarın 50.000 civarında olması, duyanlarında dudaklarını uçuklatıyor. Ciddi oranda bir alımdan söz eden taraftarlar ligdeki ilk yarıda kampanya sayesinde kulübün bir miktar gelirinin artacağından da eminler. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki´de bu konuda yaptığı çağrıda, ?Benim yaptığımın daha fazlasını yapın, geçersek ayıp olur mu diye düşünmeyin. Bu işte daha fazla geçin ki kulüp kazansın? demişti. Bu nedenle iş şimdi kampanyaya yapılacak katılımlara kalıyor?