https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KADROYU TAMAMLIYOR!

Süper Lig´de bu sezon hedefini ilk 5 takım olarak belirleyen Kayserispor´da futbolcular, Kadir Has Tesisleri´nde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyorlar.


Süper Lig´de bu sezon hedefini ilk 5 takım olarak belirleyen Kayserispor´da futbolcular, Kadir Has Tesisleri´nde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyorlar. Teknik heyetin de futbolcularla koşulara katıldığı idmanlarda özellikle geçen sezon sorun yaşayan veya performans düşüklüğü nedeniyle kadroda fazlaca yer bulamayan futbolcuların, sezon başındaki hırsları ve gayretleri dikkat çekiyor.  

Takımın yeni transferleri derken aslında bu konuda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın açıklamalarına kulak vermek gerekiyor. Sağlam dışarıdan transfer yapıp kadroda şişkinlik yerine iç yapılarındaki oyuncuların değerlendirilmesi ve onların da bu konuda istekli olmaları halinde Kayserispor´un yeni dönemde büyük işler yapabileceğinden söz ediyor. Sağlam bu konuda da bazı oyuncuların isimlerini vererek dikkatleri bu kanada doğru çekiyor. Bakın Sağlam konuşmasının o bölümünde ne diyor: ?Somut bir şekilde isim verecek olursam; Cihan, Espinoza, Varela, Kravets, Kucher gibi birkaç daha isim sayabilirim ancak özellikle bu arkadaşlarımız zamanında geldiler, bizim onlara söylediğimiz gün ve saatte takımla antrenmana başladılar. Sakatlıktan kurtulup takımla beraber çok üst düzey motivasyonla ve olayı sahiplenmiş bir şekilde antrenmanlarına devam etmiş olmaları demek, bizim geçtiğimiz sezon çok büyük beklenti içerisinde olup da faydalanmadığımız bu oyuncu arkadaşlarımızla önümüzdeki sezon içerisinde faydalanacağımız anlamına geliyor.?

Yani kısacası Kayserispor yeni dönem için kadrosundaki hazırlığını yapmış bulunuyor. Bu, en yetkili ağız olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın ifadesidir. Sadece ?Bir iki takviye daha kampın ilerleyen günlerde olabilir´ diyerek bu konuda da son noktayı koymuyor. Umarım birliktelik ve performanslar derken her şey teknik heyetin beklediği gibi olur?