https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İKİ KULVARDA YARIŞACAK!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, bu hafta sahasında oynayacağı Başakşehir maçı için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, bu hafta sahasında oynayacağı Başakşehir maçı için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu ve bundan sonrasındaki maçlarda alınacak puanların ne denli önemli olduğu, Başkan Erol Bedir´in yaptığı açıklamalarda görülüyor. Geçen günlerde yaptığım bir röportajda takımın hem kupada, hem de ligde üst sıralarda olmak istediğini anladım. Yakalanacak bu başarı, takımın gelecek yıllarda Avrupa Kupaları´nda temsiliyeti yönünden çok önem arz ediyor. Başkan Erol Bedir, Türkiye Kupası´ndan direkt olarak Avrupa´ya gitmenin aslında pek göründüğü kadar hoş bir durum olmadığını belirtiyor. Çünkü kupada final oynayıp, o kupayı müzene götürsen de ligde sıkıntı yaşamak bir ucu eksik bir hayal oluyor.  

Başkan´ın bu açıklamalarından sonra Türkiye Kupası´nın ne kadar önemli olduğu belirten taraftarlarımız, umarım ligin daha da önemli olduğunu bir kez daha hatırlamışlardır. Bu hafta Başakşehir ile karşılaşacak olan Kayserispor, ne yazık ki yine federasyonun anlamsız bir uygulaması ile karşı karşıya kalıyor. Pazartesi ve perşembe günü iki maç yapacak olan temsilcimiz yine bir sonraki lig maçını pazartesi günü akşam oynayacak. Yani anlayacağınız takıma dinlenme fırsatı verelim denirken, maçlar ardı ardına hafta içine denk gelecek.

Ne demek gerekir bilemiyorum ama naklen yayın diye takımın daha öncesinde taraftar portföyü etkilenmişti. Umarım bu uygulama sadece bir defaya mahsus olur da, yolunda giden takım için bir engel oluşturulmaz. Şu da unutulmasın; Kayserispor iki kulvarda mutlak başarı elde edecektir ama taraftarıyla?