https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor için yeni bir başlangıç zamanı.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor için yeni bir başlangıç zamanı. Daha öncesinde vekâleten yönetim görevini yürüten Dr. Erol Bedir ve arkadaşları bu kez bir manilik olmazsa resmen bu görevin sahipleri olacaklar. Kayserispor´da yaşanan bu süreci, çok önceki yazılarımda paylaştığımı, yorumladığımı daha dün gibi hatırlıyorum. Bu paylaşımlarım yüzünden bazı kesimlerden de tepki almadım dersem yalan olur. Ama amacım Kayserispor´un ilerleyen süreçte daha iyi olması ve kendi ayakları üstünde durması içindi.

Gelinen noktaya baktığımızda da, haklı olduğumu görüyorum. Kulübün zor dönemden geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu dönemde yapılan çalışmaları ve verilen sözleri en ince detayına kadar takip etmeye çalıştım. Kayserispor yeni süreçte çok farklı olacağa benziyor. Kısaca benim ?Yeni Kayserispor´ diye tabir ettiğim kulüpte bundan sonrasında yönetim, şeffaflığı elden bırakmayacak. Kaldı ki Erol Bedir, attığı bazı adımlarla da bunu göstermiş oldu. Yönetimin aldığı kararlar veya kulüpte taraftarın merakla beklediği herhangi bir konu hakkında Erol Bedir´in ilerleyen günlerde de birçok paylaşım yapacağını biliyorum. Hatta bunlar arasında kulübün mali yapısını da tüm Kayserispor taraftarı öğreneceğe benziyor.

Anlayacağınız yapılacak genel kurul sonrasında bambaşka bir Kayserispor´la karşı karşıya olacağız. Bu konuda da sadece mali anlamda yapılan açıklamalar değil kurumsal olarak da birçok konu netleşmiş bir şekilde karşımızda olacaktır. Ha bu arada yeni yönetimdeki isimler konusuna ise fazla değinmiyorum. Gelen isimler zaten bu takımın refahı için bu taşın altına elini koyuyorlar?