https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN TARAFTAR DESTEĞİ ŞART!

Süper Lig´de bu hafta Bursaspor´u sahasında konuk edecek olan Kayserispor´da yöneticiler, taraftarlara oynanacak maç öncesinde çağrıda bulunarak takımın desteklenmesini istiyorlar.


Süper Lig´de bu hafta Bursaspor´u sahasında konuk edecek olan Kayserispor´da yöneticiler, taraftarlara oynanacak maç öncesinde çağrıda bulunarak takımın desteklenmesini istiyorlar. Gün içinde oynanacak karşılaşma için çalışan kesimin maça gelmesinde sıkıntı olsa da, çalışmayanların da gündüz maçına ne kadar ilgi gösterecekleri tartışılıyor.

İşte bu konularda takımın desteklenmesi gerektiğini belirten yöneticiler de, hafta başından bu tarafa takımın desteğe ihtiyacının olduğunu her platformda söylüyorlar. Tribünde takımın 12.adamı niteliği taşıyan taraftarın desteği, saha içindeki futbolcuları farklı etkiliyor. Özellikle maçlarda alınan sonuçlarda, taraftarın etkisi azımsanmayacak derecede fazla. Kayserispor´da bu sezon oluşan bu olgu nedeniyle de yöneticiler, saha içinde futbolcuların maça daha iyi motive olmalarına olanak sağlamak için taraftara yine gün içindeki maça gelmeleri çağrısında bulunuyorlar.

Memleket meselesi gibi görenler ise işyerlerinden izin alarak statta olacaklarını, hafta içinde sosyal medyadaki hesaplarından paylaştılar ki, aslına bakacak olursanız daha önce de yapılan bir uygulamayı ilimizdeki işyerleri yeniden gerçekleştirebilirler. Bazı fabrikalarda maça gitmek isteyen çalışanlar için izin uygulaması hayata gerçekleştirilmiş ve o dönemlerde statta yine kalabalık bir taraftar topluluğu takımını desteklemişti. Eğer ki böyle bir durum olursa takım yine yalnız bırakılmamış olur?