https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN MERAK EDİLENLER!

Süper Lig´de bu sezon farklı bir görüntü vermeye hazırlanan Kayserispor´da futbolcular, 29 Haziran´da kulüp tesislerinde çalışmalara başlayacaklar.


Süper Lig´de bu sezon farklı bir görüntü vermeye hazırlanan Kayserispor´da futbolcular, 29 Haziran´da kulüp tesislerinde çalışmalara başlayacaklar. Onların bu çalışmalarına yeni teknik heyet de katılacak. Burada futbolcuların bir bölümü ile belki de ilk kez çalışacak olan Ertuğrul Sağlam ve ekibi, sezon boyunca takımda nelerin yapılacağıyla ilgili merak edilenleri de cevaplayacak. Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi Kayserispor, geçen sezon denenen 3-5-2 sistemini kafasından çıkartmış, 4-4-2 sisteminde farklı bir oluşumu sahada sergilemeye çalışacak.

Tanıdığımız Ertuğrul Sağlam genelde defans bölgesini sıkı tuttuğu gibi orta alandaki hakimiyetle de gol yollarında etkili olan bir takımı ortaya çıkartacaktır. Orta alan demişken bakıyorum da, hala kimin geleceği bilinmezliğini koruyor. Bazı yöneticilerimizin bilgi vermekten kaçındığı şu günlerde Volkan isminin ön plana çıkması ve görüşmelerin artık her kesim tarafından duyulması, bu transfer konusunda da ilerleyen günlerde cevabın verileceğini gösteriyor.

Kayserispor sadece orta alanda değil, bir de Güray´ın da gitmesiyle kanattaki eksikliğini de gidermek zorunda. Başkan, ?hem kanada hem de orta alana birer futbolcu takviyesi yapacağız´ dese de ben bu sayının 4´e kadar çıkacağını düşünüyorum. Maliyetlerden bahsedilirken mutlak masrafsız bir yol izlenecektir. Ama inanıyorum ki, her futbolcunun belirli bir fiyatı ve masrafı olacaktır. Bu nedenle en azami tercihler Başkan Erol Bedir´in beğenisini kazanacaktır. Umarım ?bu ucuz´ diyerek sıkıntılı isimlerle de yola çıkılmaz?