https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN İSTANBUL SEFERBERLİĞİ

Kayserispor için yapılan çalışmalar, sonunda meyvesini vermeye başladı.


İlimizdeki iş dünyasına seslenen başkan ve yöneticiler her ne kadar bu seslenişin karşılığını bulamasalar da, İstanbul´da yer alan Kayserili iş insanları bu çağrıya kulak vererek, memleketlerinin takımı için bir nebze olsun destek kampanyasına katıldılar. Seçim çalışmaları için İstanbul´da kamp yapan ilimiz siyasileri buradaki seçim çalışmalarında Kayserili hemşeriler ve derneklerle bir araya geliyorlar. Bu birliktelikler de siyasetin dışında konu dönüp dolaşıp spora geliyor. Bu durum karşısında da gerek Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, gerekse de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor´un ne denli zor bir yolda olduğunu anlatıyor ve Kayserili olarak her kesimin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini ifade ediyorlar.  

Memleket hasreti çeken hemşerilerimizin de sporun birlik ve beraberlik için ne kadar önemli olduğunu söyleyerek, Kayserispor´un aldığı galibiyetlerde yaşadıkları sevinci ve coşkuyu paylaşarak Kayseri ile bağlantılı tek hobilerinin şehir dışında Kayserispor olduğuna vurgu yaparak destek kampanyasında kendilerinin de hem şahsi hem de dernekler olarak yer alacaklarının sözünü veriyorlar.

Kayserispor için yapılan bu çalışmalar neticesinde kulağıma gelen fısıltılara göre yaklaşık 30-35 milyon TL´lik bir destek kaynağının toparlandığı ifade ediliyor. Bu miktar yaklaşık 140 milyon TL borcu olan kulüp için önemli bir miktar. Olağanüstü genel kurul sonrasında da bu miktarın kulübe derin bir nefes aldıracağı ifade ediliyor. Yani kısacası 22 Haziran´da büyük bir aksilik olmaz ise genel kurul yapılacak. Mevcuttaki bazı isimlerin yer değişimi yaşayacağı yönetim listesinde yine Başkan Erol Bedir yönetiminde Kayserispor yeni döneme hazırlanacak.

Bu arada şu dip notu da eklemek isterim. Kayserispor bu yapıyla değil de şirketleşmiş ve halka açılmış bir yapısıyla malı ve mülkü ile nasıl yönetilirdi acaba?