https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN HERKES TRİBÜNLERE!

Süper Lig´de oynanacak olan son haftada temsilcimiz Kayserispor, sahasında Erzurumspor´u konuk edeceği karşılaşma için tesislerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Sahada eksiksiz bir şekilde yer alması beklenen takımda ne yazık ki bazı ayrılışların da yaşandığına şahit oluyoruz. Sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona erecek olan futbolculardan bazılarının idmanlarda yer almaması dikkatlerden kaçmazken, özellikle bu isimlerinden Kana Bıyık´ın, Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı ve bu nedenle de son haftada kadroda yer alamayacağı fısıldanıyor.

Takımda morallerin hayli yerinde olduğunu söylemek isterim. Erzurumspor´un işinin pek kolay olmayacağı ve takımdaki futbolcuların galibiyete şartlanmış olmaları, bana ayrı bir keyif verdi. Tribünlerde takımını desteklemeye gelecek olan taraftarlar için Kayserispor bir çalışma gerçekleştirmiş. İftar için kumanya paketleri hazırlatmış olan yöneticiler, taraftarın kendilerini bu maçta yalnız bırakmayacaklarından da eminler. Taraftara kumanya olayı bazı ilerde de yapılacak. Ama Kayseri´de bu konuda öncü olan belediyelere ve yetkililere de teşekkür etmek isterim.

Kayserispor´un son maçında yanında olacak taraftarın da galibiyete odaklandığını şimdiden söyleyeyim. Aynı duygular içinde olan futbolcular da son haftayı galibiyetle tamamlayarak lige nokta koymak istiyor. Umarım her iki tarafın da isteği gerçek olur ve lig bitimi olan bu maçta istediğimizi alıp gelecek sezon için çalışmaları moralli yaparız?