https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN!

Süper Lig temsilcimizin son günlerde yaşadığı şoklar karşısında inanın ne söyleyeceğimi bilemiyorum.


 

Yapılan açıklamaların bazıları sinirleri yükseltirken bazıları da işin mali boyuta ulaşmasından dolayı eleri-kolları bağlayabiliyor. Son olarak FIFA tarafından kulübe gelen transfer yasağı herkesimin canını sıkmaya yetti. Burada önemli olan borcun miktarının ne olduğundan çok kimin nasıl ödeyeceğidir. Fiyatın büyüklüğü resmi siteden yapılan açıklamaya göre bazılarımız tarafından küçümsenebilir. Ama şunu belirtmek isterim ki, Kayserispor´un son günlerde içinde bulunduğu ortam, bir kuruşun dahi ne kadar önemli olduğudur.

Mali konuda bu kadar sıkıntı yaşayan temsilcimiz bu sorunu aşmak için çalmadık kapı bırakmıyor. Nitekim yapılan geniş kapsamlı toplantıda da, bu soruna 3 kademede nasıl bir çözüm bulanacağına ilişkindi. Kayserispor son olarak yaşadığı transfer yasağı ile mevcuttaki futbolcuların ellerini güçlendirmiş oldu. Sorunların bir türlü aşılmadığı hatta aksine, üstüne eklendikçe eklenen Kayserispor´da, sezon arasında çok yoğun bir gündem olmayacak gibi görünüyor.

Yönetim, ?bu yasağın geleceğinden haberimiz oldu´ diyerek, cezayı çekmek için sezon arasını seçmeleri ise şu dönemde takımı umarım sıkıntıya sokmaz. Gerçekten bu ceza ortadan kaldırılamaz mıydı? Şimdi taraftar bile bile gelen cezaya neden engel olunmadığını sorsa da, artık iş işten geçmiş gibi görünüyor. Umarım Kayserispor bu durumda büyük sıkıntılar yaşamaz. Herkesim elinden gelen desteği bu kulübe verir. Ama görünen köy de kılavuz istemiyor?