https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN DEĞİŞİM BEKLENİYOR!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yapılacak olan değişim için geri sayım başladı.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yapılacak olan değişim için geri sayım başladı. Taraftarların, kimlerin takımda kalıp-kalmayacağını sorduğu şu günlerde, kadroda kiralık olarak yer alan futbolcuların çoğunluğunun gelecek sezon da Kayserispor´da görmeyeceğimizi belirtmek isterim. Böylece biraz olsun merakları gidermiş oluruz. Kadroda yapılacak olan revizyon konusunda her ne kadar Ertuğrul Sağlam´ın kararı beklense de, yine de tanıdığımız Kayserispor´da yönetim, bazı oyuncular hakkında fikirlerini geçen sezonki performansa göre vermişler.

Kadroda yer alıp takıma hiçbir katkı yapmayan isimlerin de, bu arada gönderilecekler listesinde yer aldığını biliyorum ama bu isimler konusunda son kez teknik heyetle görüşüleceği de kulüpten sızan iddialar arasında yer alıyor. Özellikle bu sezon büyük ümitlerle takıma katılan Asamoah Gyan´dan tutunda orta alanda sadece tek adam olarak oyun kurucu görevini yapan Badji´ye kadar, hemen hemen tüm isimlerin istim üzerinde olduklarının haberi kulağıma geliyor.

Bu isimlerin istim üzerinde olmaları da aslında çok normal. Badji´nin sözleşmesi bitiyor ve uzatalım derken bu oyuncu ile oturup el sıkıldığı andan sonrasında orta alan da büyük sorunlar yaşanmaya başladı. Bu da yönetimi radikal kararlar aldırmaya zorladı. Bakalım prensipte anlaşma sağlanan bu isimlere teknik heyet nasıl bakacak. Çünkü Ertuğrul Sağlam´ın da listesinde bir hayli fazla ismin olduğunu biliyorum?