https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN AVRUPA HEDEFİ HAYALDEN İBARET!

Süper Lig´de bu hafta sahasında Alanyaspor´la karşılaşan ve maçtan mağlup ayrılan Kayserispor´da ortaya konan Avrupa hedefinin, gerçekleşmesi için büyük mucizelere ihtiyaç var.


Özellikle üstümüzde yer alan takımlarında puansal alarak bizleri yakalaması ile bu hedefin gerçekleşmesi gerçekten çok zor bir hal aldı.

Kayserispor´un bu hafta sahasında oynadığı Alanya maçı ile ilgili pek fazla bir söylemim olmayacak. Geçen haftadan kalma performanslarını artırma gayreti içinde olan futbolcuların, bu maçta da ortaya koymaya çalıştıkları çaba beni memnun etti. En azından birkaç hafta öncesine nazaran daha toparlanmış bir Kayserispor vardı sahada. Maçta sadece dikkatimi çeken ise rakibe baskı yapıp kalesinde gol göreceğimiz anda, bizim kalemizde oluşan penaltı pozisyonudur. Burada Sapunaru neden böyle kritik bir hamle yapıp da, takımını 10 kişi bırakır ki? Gerçekten bu dakikadaki mücadelesi ve girdiği pozisyona bir anlam verebilmiş değilim. 

Maçta bu pozisyonun dışında bir de, evlere şenlik bir maçın hakemi vardı. Tabi bu konuda kimsenin ağzından fazla bir eleştiri çıkmıyor. Ne de olsa federasyon ağzını açana biber sürüyor. Allah´tan ki, Başkan Erol Bedir ve yöneticilerden Mustafa Aksu maç sonrasında hakem olayına değindiler. Hakemler gerçekten ne yaptıklarını iyi biliyorlar. Bu maçta kazara rakibin aldığı 3 puan, hem onlara can suyu verdi, hem de bizi Avrupa Kupası rüyasından uzaklaştırdı?