https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HİÇ TAT VERMEDİ!

Kayserispor ilk hazırlık maçını kendi tesislerinde oynadı.


Kayserispor ilk hazırlık maçını kendi tesislerinde oynadı. Alt ligde yer alan Ümraniye karşısında maçın 63 dakikalık bölümünü izleme fırsatı buldum. Bu kısma kadar da elimden geldiğince iyi yorum yapmaya çalışacağım ama daha sonrası için bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü maç sadece 63 dakika oynandı. Sahadaki ışıkların ısınma sonucunda kapanmasıyla maç her iki teknik adamında isteğiyle erken tamamlandı. Kayserispor´un oyun içindeki performansına ise çok şey söylenebilir.

Bakınız takımda hala iskelet oturmuş değil. Sağ ve sol kanatlar derken aslında pekte istenildiği gibi bir oyun ortaya çıkmadı. Maç içindeki ilk golde aslında defansımızın çok büyük boşluklar verdiğini söyleyebilirim. Gelelim orta sahaya. Hala toparlanamamış ve yerinde bulunmayan isimler rakibin ne kadar gücü olup olmadığına bakmadan istenilen atakları gerçekleştiremediler.

Diğer yandan forvette ise Nakoulma istekli oyunu ile dikkat çekerken Welliton ise kaçak güreşen pehlivanlar gibiydi. Yani kısacası sezonun ilk hazırlık maçında istenilen oyun ortaya konmadı. Sonuç pek önemli değil. Çünkü burada 3 transferi gerçekleşmemiş ama Teknik Direktör Hakan Kutlu tarafından denenen oyuncu da vardı. Bu oyuncular içinde ise Muhammed dikkat çeken isimdi?