https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HENÜZ HAZIR DEĞİL!

Kayserispor yurt dışındaki ikinci etap kampını da nihayet noktalıyor.


Oynadığı son hazırlık maçıyla kadrosundaki futbolcuların son durumlarını net bir şekilde gören takımda, sezon başlamadan bazı takviyelerin yapılacağı belirtiliyor. Bu ifadeler her ne kadar konuşulsa da, daha önce de belirttiğim gibi iş dönüp dolaşıp paraya kalıyor. Yani anlayacağınız mali olarak kaynakların bulunması ile istenilenler çabucak gerçekleşecek ama ne yazık ki hiçbir yerden para anlamında bir ?tık´ yok.

İlimiz yerel yönetimlerinin bu konuda daha öncesinde verdikleri sözleri olsa da, bu anlamda bir gelişmenin yaşanmışlığından eser yok gibi duruyor. Yani anlayacağınız hala her kesim kendi yağında kavrulmaya devam ediyor. Takımda böylesi önemli bir durum olunca da, takviyeler konusuna kilitlenen taraftarlar istediklerini göremiyorlar. Kayserispor´da onca futbolcu transferi yapıldı diye haberler yapılsa da, taraftarın aklında ki kadroda ilk 11´de sağlam bir şekilde yerini alacak olan isimlerin takıma dâhil edilmesidir.

Kısacası daha sezona hazır olmayan Kayserispor, oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlarla taraftarını üzse de, umarım para bulunca yapılacak olan takviyelerle bu durumu da kısa sürede aşar. Eğer ki bu durumu aşma konusunda uzun zamana ihtiyaç duyacak diye düşünenleriniz varsa, ligin ilk haftalarında çok büyük sıkıntıların yaşanacağını da bilmeliler?