https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HEDEFLERİ İÇİN!..

Sporda önemli olan, ortaya konan hedefin gerçekleştirilmesidir.


Bu bağlamda profesyonel yapılan sporlarda, genelde mücadele edilen ligin bir üstüne çıkmak ya da en üst ligdeysek şampiyonluk hedeflenir.

Kayserispor yıllardır Süper Lig´de kalma adına vermiş olduğu mücadelesiyle bu konumunu herkese kanıtlamıştır. Son yıllarda zaman zaman bazı aksaklıklarla karşılaşsa da, özellikle futbolcusuna ve taraftarına güvenen Kayseri, en azından bu ligde kalmasını biliyor ve üst sıraları zorlayabilmek için mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezon yeni yönetimi ve kadrosu ile Kayserispor´un almış olduğu skorlar herkesi şaşırtmıştı. Yeni oluşan takımın ortaya koymuş olduğu bu mücadele, birçok kesim tarafından ayakta alkışlandı. Bu her ne kadar ikinci yarıda sıkıntılar yaşandığını gösterse de, yine de takım ligi 9. sırada bitirmesini bildi.  

Kayserispor´da bu sezon ise ortaya konan bir hedef vardı. O hedef ise özellikle takımın ligi üst sıralarda bitirebilmesi ve Avrupa Kupaları´na gidebilmesiydi. Bunu gerçekleştirme adına birçok hazırlık yapıldı. Lakin umulduğu gibi olmadı. Özellikle karşılaşmalar ve sezonun ilk başında yaşanan olaylar, Kayserispor´da istenmeyen sonuçların alınmasına neden oldu. Bunların hepsini bir kenara koymak gerekiyor. Çünkü Kayserispor 2. yarı öncesinde son haftalarda ortaya koyduğu performansı ile sezon sonunda bazı hedefleri gerçekleştirebileceğinin sinyallerini verdi. Mesela bunlardan bir tanesi Türkiye Kupası´nda finale kadar uzanabilmek, bir diğeri ise ligde ilk 10 takım arasında olabilmek. Bunların hepsi güzel, mutlu tablolar. Lakin bunları gerçekleştirebilmek için her kesimin inancının tam olması gerekiyor. Bakın sezona ara verildi ve ilk maçımız kupada Akhisar´la karşı karşıya geleceğiz. Geçtiğimiz sezonda Akhisar mağlubiyetiyle başlayan kötü gidişat vardı. Bunları unutmamak gerekir, diyerek ortaya konan hedeflere göre takımın mücadele etmesini bekleyelim...