https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARINDA SONA GELDİ!

Süper Lig´de yeni sezonun açılmasına sayılı günler kaldı.


Süper Lig´de yeni sezonun açılmasına sayılı günler kaldı. Bu ligde mücadele edecek takımlar, son dakikaya kadar hazırlıklarını sürdürürken, bunlardan birisi de Kayserispor! Sarı-kırmızılı temsilcimiz önce Erzurum´da yüksek irtifa, daha sonra da Avusturya´da yurt dışı kampı yapıyor. Bu iki önemli kampta da hazırlık maçları oynayan temsilcimizin, son durumu aslında taraftar tarafından yakından takip ediliyor.

Bugün itibariyle yurt dışındaki çalışmalarını tamamlayacak olan Kayserispor´da yeni transferlerin büyük bir bölümünün uyum konusunu aştıkları görüldü. Oynanan hazırlık maçlarında özellikle sıkıntıların olduğu belirtilen defans bölgesinde, farklı kombinasyonlar deneyen Teknik Direktör Sumudica´nın hala arayışlarını sürdürdüğünü söylersek yalan olmaz. Takımda orta alan ve forvet hattında fazla bir aksama görülmese de, stoper ve ön libero konusundaki denemeler farklı isimlerin yan yana daha rahat oynayabileceğini gösteriyor. Bu durum da teknik heyetin kafasını karıştırıyor.

Kayserispor iki kamptan sonra ilimizde çalışmalarını yapacak. Burada yapılacak çalışmalar bir kenara son kez lig başlamadan bir hazırlık maçı daha yapacak. Artık ligin başlaması için kısa bir süre kalsa da önemli olan kadroda yer alan isimlerin kaynaşması ve sadece dışarı da değil saha içinde de birlikteliklerini ortaya koymalarıdır. Şimdilik Kayserispor´da görüntü iyi desem de, lig başladığında daha çok olaylarla karşı karşıya kalacağımızdan erken de konuşmak istemiyorum?