https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, HAZIRLIKLARI TAMAMLADI!

Süper Lig´de ikinci yarı temsilcimiz için Galatasaray maçıyla başlayacak.


 Bu karşılaşma öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor´da, takviye yapılan iki mevkiinin oyuncu sayısındaki fazlalık, aslında teknik heyetinde işini zorlaştırıyor. İlk yarıda sahada pek göremediğimiz isimler, sezonun ikinci yarısında yoğun bir şekilde karşımıza çıkacağa benziyorlar.

Galatasaray maçıyla farklı bir başlangıç yapak isteyen temsilcimiz de futbolcular, özellikle ilk yarıdaki maçı hala unutmamışlar. Alınan mağlubiyet gerçekten onlar açısından da fazlaca üzerinde durulan bir konu oldu. Çünkü Kayserispor bu karşılaşmadan aldığı sonuçla, gerçek gücünü ilk hafta da taraftarına gösterememiş ve yanılgılara sebebiyet vermişti.

Yoğun bir ilk yarı sonrasında alınan puanlar ve takımın hedefindeki büyümeler, şimdiler de ligin ikinci yarısını daha önemli hale getirdi. Kayserispor ilk 5 içerisinde yer almak için alttaki takımlardan ne kadar puan alıyorsa, üstte yer alan takımlardan da puanlar almalıdır. Yönetimi değişen ve daha öncede teknik heyetinde de değişim yaşanan Galatasaray bu karşılaşmada bakalım ne yapacak?

Galatasaray´da yaşanan değişime pek aldırış etmeyen Kayserispor´da ise Teknik Direktör Şumi, farklı bir yapı oluşturma gayesi içinde. İlk yarıda alışılmış bir oyun kurgusundan daha farklı bir kurguyu Şumi, maçta deneyebilir. Defansın ağırlığını fazla bozmadan, son transferlerinde etkili oluşunu Teknik adam Şumi farklı kullanmak isteyecektir...