https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GERİ SAYIMDA!

Sezonun ikinci yarısı için geri sayıma başlayan Kayserispor´da, nefesler tutuldu.


Sezonun ikinci yarısı için geri sayıma başlayan Kayserispor´da, nefesler tutuldu. Antalyaspor´la ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaşacak olan takımda ciddi bir eksik yok. Sadece kupa maçında sakatlanan Kana´nın durumu maç gününde belli olacak deniliyor. Yani kısacası takım futbolcuları nefeslerini tutmuş bir şekilde, bu maçı bekliyorlar. Ligde son maçlarda aldığı sonuçlarla rakipleriyle arasını açan sarı-kırmızılılar, ligdeki yükselişlerine bu maçta da devam etmek istiyorlar. Motivasyon yönünden takım içinde sorun yok gibi görünüyor. Mali anlamda da yönetim yaşanabilecek durumlar için sponsorlar aracılığıyla tedbirlerini aldılar. İş şimdi sadece maçın oynanmasına ve sonuçta da ?sarı-kırmızlıların alacağı puan ya da puanlara kaldı´ dersem yanlış olmaz.

Teknik Direktör Hikmet Karaman arada yapılan çalışmalarda farklı bir sistemle sahaya çıkacaklarını söyledi. Aslında yeni sistem Akhisar maçının ikinci yarısında da bir nebze olsun görüldü. Orta alanda oluşturulan bir yarım daire ve geri dönen topların bu havuz içinde değerlendirilerek yeniden atak yapılması. Yani anlayacağınız yeni sistem veya golcülerin becerileri nasıl olur bilinmez ama tek bildiğim, Antalya maçında mutlaka puan ya da puanlara sahip olmalıyız.

Kayserispor´un kazanacağı bir veya üç puan, ligde yoluna emin adımlarla ilerlemesine olanak sağlayacağı gibi bir de kupa maçı öncesinde futbolcuları farklı bir motivasyon içine girdirecektir?