https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GALİBİYET HESABINDA!

Süper Lig´de bu hafta zorlu bir maç temsilcimiz Kayserispor´u bekliyor.


Özellikle ligde yeni bir dönem yaşayan ve daha sezon başında yaşadığı kayıplarla dikkatleri çeken Fenerbahçe´ye, sahasında konuk olacak sarı-kırmızlılar da heyecan dorukta. Karşılaşmadan alınacak olan puan ya da puanların ne denli takıma katkı yapacağı hakkında maç öncesinde çok söylem oldu. Kayserispor´da yöneticiler aldıkları puanlar konusunda açıklama yaparken, ?bir-iki puanlık bir hedef sapması olsa da, yine de yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz´ dediler.

Kayserispor´un bu durum karşısında rakibi Fenerbahçe´den en azından bir puanı almasına kesin gözüyle bakan yönetime destek, teknik heyetten geliyor. Teknik heyet her ne kadar ortaya konan oyuna vurgu yaparak ilerleyen birkaç haftayı işaret etse de, yine de söylemek isterim ki, bu karşılaşmadan alınacak 1 puan hele ki deplasmandan olacak puan Kayserispor için büyük kazanım olacaktır. Herkesim farklı yorumda bulunuyor. Ben tüm yorumları dinledim ve kendimce de alınacak galibiyetin Kayserispor açısından büyük kazanım olacağını belirttiğim gibi gelecek haftalarda bu puanlarında ligde çok işimize yarayacağını da şimdiden söylemenin yanlış olmayacağını savunanlardanım.

Kısacası zor bir maç. Kayserispor cephesi kendince taraftarına mesajlar veriyor. Onlar galibiyete odaklandıklarını söylese de, rakibinde elleriyle elma topladığını düşünmüyorlardır umarım. Bu nedenle daha tam olarak randıman alınamamış temsilcimiz kadrosu umarım bu maçta bizi sevindirir ve beklentilerin üzerinde bir oyunla puan ya da puanlar alır?