https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GALİBİYET HEDEFLİYOR!

Cumartesi günü artık özlem sona eriyor.


Kayserispor taraftarının uzun süredir beklediği ligde kalan maçların devamı niteliğindeki Sivasspor maçı, temsilcimiz açısından büyük önem arz ediyor. Kayserispor´un, Sivasspor karşısında alacağı galibiyete odaklandığını ve yapacağı çalışmalarda da futbolcuların kafalarına galibiyet kazındığını belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın, özellikle sakatlıklar konusunda sorun yaşayan futbolcuların da kadroya dahil olmasıyla yüzü gülüyor. Uzun bir ara verilen ligde sakatlıkları bulunan futbolculardan Kana ve Sakıb arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başladı.

Yani hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada yeterli görüldüğü takdirde bu iki isim de kadroda yer alabilecekler. Kayserispor´da sezonun ara döneminde gelen transfer yasağına rağmen takım oyuncularından sakatlıklar sonucunda eksilmeler olsa da, verilen mücadele herkes tarafından dikkatle izleniyor. Bu konuda başta Teknik Direktör Hikmet Karaman olmak üzere tüm oyunculara da teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü onlar takım ne kadar sorunlu bir zamandan geçse de, ligde iyi bir yerde olabileceğini gösterdiler.

Kayserispor´da hafta sonu oynanacak olan karşılaşma öncesi taraftar da, organizasyon yapıp deplasmana gitmek için gün sayıyor. Anadolu derbisi olarak da adlandırılan bu karşılaşma, ligde aralarında 1 puanlık fark olan her iki takımın mücadelesi büyük bir çekişmeye de sahne olacaktır. Kazanan takım diğerine bakarak bir adım daha öne geçmiş olacak ve bu Kayserispor olursa hedef, ilk 8 olarak da değişecektir. Bu nedenledir ki, son maçlarda yapılan hataların tekrar edilmemesi ve temsilcimizin alacağı bir galibiyetle sahadan 3 puanla ayrılması hedef de değiştirecektir?