https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GALİBİYET BEKLİYOR!

Kayserispor, ligde karşılaşacağı Alanyaspor maçı için geri sayıma başladı. Hazırlıklarını hafta başından buyana sürdüren takımda sakatlıkları hala geçmeyen Varela ve Güray dışında eksik yok gibi.


Kayserispor, ligde karşılaşacağı Alanyaspor maçı için geri sayıma başladı. Hazırlıklarını hafta başından buyana sürdüren takımda sakatlıkları hala geçmeyen Varela ve Güray dışında eksik yok gibi. Maçın ne kadar önemli olduğunu bilen taraftarlar da, bu maçta tribünlerde yerlerini erkenden alacaklar. Bu hafta rakipten alınacak puanların ligde üst sıralar açısından önemini bilen Kayserispor´da futbolcular, Alanya´nın bu maçta yaşayacağı kayıpla ligin alt taraflarına ineceğini göstermiş olacaklar. Ligde bazı takımlara verdiğimiz avantajlı durumları umarım Alanya´ya vermeyiz. Birçok takıma verdiğimiz puanlar yüzünden şimdilerde bazıları ligin alt tarafından sıyrılarak farklı hesaplar yapmaya başladılar.

    Kayserispor ligin üst sıralarında kovaladığı hedefi Avrupa için yarışma devam ederken diğer yandan uzun süredir alt sırada yer alan Trabzon´dan tutun da Sivas, Göztepe ve Kasımpaşa gibi takımlar da Avrupa rüyası ile ligdeki maçlarına çıkıyorlar. Bu durum karşısında Kayserispor´un avantajlı olduğunu ve sahada ortaya koyacağı iyi mücadele ile de bu hedefini gerçekleştireceğini belirten yönetime hak vermemek elde değil. Tabi saha içinde ortaya konan oyunun iyi olması şartının bir kez daha altını çizmek isterim. Söylemle yola devam edersek temsilcimizin işi çok zor. Çünkü hala sahada ortaya konan oyun sadece son hafta taraftarı bir nebze olsun memnun etti.

Galibiyet için sahaya çıkacak temsilcimizin maçı için tüm taraftarı bir kez daha tribünlere beklediğimizi belirterek, güzel ve puanlı bir hafta diliyorum?