https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ESKİYE DÖNDÜ!

Süper Lig´de birkaç haftalık periyotta aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Kayserispor, nihayet iç sahada Kasımpaşa karşısında iyi oyun sergileyerek 3 puana ulaşmanın keyfini paşalar gibi yaşıyor.


 Ligde ilk 5´te olmak için yoğun bir mücadele veren sarı-kırmızılı takım, alt sıralardaki rakiplerin ne yaptığına bakmaksızın yoluna devam ediyor. Bakınız hafta içinde yapılan basın toplantısında ?üzerimizde baskı ve stres oluyor´ diyen Teknik Direktör Şumi, bu olayı maç sonrasında farklı bir boyuta çevirerek 11 haftalık periyotta bu baskı ve stresin devam edeceğini, bunlarında galibiyetlerle üstesinden geleceklerini söyledi.

Yani kısacası ?Kayserispor´da taraftarın oluşturduğu bir baskı var ve bunu da alacağımız sonuçlarla atlatmaya çalışacağız´ deniyor. Öyle basın mensuplarının oluşturduğu bir baskıdan da söz edilmiyor. Demem o ki, maç sonrasında Başkan Erol Bedir´de takımın aldığı sonuçlar konusunda fazla abartıya kaçılmamasını ve galibiyetlerin de, mağlubiyetlerinde olabileceğini ima ederek, sonucun abartılmaması gerektiğini bir kez daha söylemiş oldu. Kayserispor´un aldığı sonuçlar mutlaka abartılmamalıdır. Ama oluşan bir başarı grafiği var ki, onu da görmezden gelmeyelim ve bu galibiyetleri sürdürerek ligdeki yerimizi koruyalım.

Gelelim oyuna ve takımdaki futbolcuların yine eskisi gibi rakibi baskı altında oynatmalarına! Bakınız bu takımda farklı kurgular her zaman deneniyor ama şu unutulmasın ki, en iyi sonuç; defanstaki 4´lü kurgunun asla bozulmamasıdır. Defansın sorunlar yaşadığı anlarda golleri kalemizde görüyoruz. Kanatlarda ise her zaman söylüyorum, Mendes gibi bileğine hakim bir isim varsa maçların keyfini çıkartmalıyız. Bu hafta Deniz´de, Mendes´de çok iyiydi. Bu nedenle fazla söze gerek yok diyerek darısı Bursa maçına?