https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DEĞİŞİM SÜRECİNDE!

Yazıma bugün nasıl başlasam diye çok düşündüm. Sadece Kayserispor´da değil, diğer spor dallarında da farklı gelişmeler var.


Yazıma bugün nasıl başlasam diye çok düşündüm. Sadece Kayserispor´da değil, diğer spor dallarında da farklı gelişmeler var. Hangisini sizlerle paylaşayım derken, yine sezonun ilk yarısı bitse de, kupa maçı mücadelesi devam eden Kayserispor´la ilgili gelişmeleri paylaşalım istedim. Nasıl olsa kamp programından sonra diğer branşlarla ilgili gelişmeleri daha geniş çaplı paylaşabilirim. Kayserispor´da yaşanan gelişmeler ise baktığınızda bir hayli fazla olacak gibi görünüyor.

Transfer politikasında bazı uygulamalar yapmaya hazırlanan sarı-kırmızlı yöneticiler öncelikle lisans çıkartmadığı ve uzun süredir kadroyu işgal eden isimlerle yollarını ayırarak bu anlamda bir rahatlama yapmak istediler. Sadece bu değil mevcutta kadroda bulunan bazı futbolcuları da şimdilerde çok dikkatli bir şekilde izliyorlar.

Bakınız Teknik Direktör Şumi, Malatyaspor maçı sonrasında önemli bir açıklama yapmıştı. Şumi: ?Ama herhalde en az 2-3 oyuncu transferine ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımız burada hiçbir şey yapmadan maaşlarını alıyorlar. Bu normal bir iş değil. Kanat oyuncusuna ihtiyacım var ? demişti. Bu açıklama bize daha değişimin başında olduklarını net bir şekilde göstermiş oluyor. Kayserispor´da kanatlar konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren teknik ekip ayrıca kapanan defansları açmak için etkili bir forveti de akıllarında belirlemişler.

Kayserispor şimdilik herhangi bir açıklama yapılmaması için herkesi tembihlemiş. Ama şunu söylemek isterim ki, perşembe günü yapılacak Başkan´ın toplantısında tüm değişimler ve yapılan çalışmalar paylaşılacak. Ha bu arada mevcuttaki kadrodan da bazı isimlerle yollar ayrılacak benden söylemesi.