https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DAHA ÇOK KONUŞULACAK!

Kayserispor başarılı sonuçlar aldıkça konuşulmaya devam ediyor.


Kayserispor başarılı sonuçlar aldıkça konuşulmaya devam ediyor. Bu sezon yakaladığı başarıyı devam ettirmek isteyen takımda, futbolcular hakkında çıkan dedikodulardan sonra ortaya atılan bir iddia da, Teknik Direktör Şumi hakkında oldu. Başarılı çalıştırıcı için birçok kulübün resmi teklifle de bulunduğu iddia edilirken, bu duruma bizzat kendisi el koymak durumunda kaldı.

Sezonun ilk yarısının son maçına hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Şumi, Kayserispor Kulübü´ne de açık çek vererek bu dedikoduları yalanlamış oldu. Şumi son maça hazırlandıklarını ve sonrasında da kupa maçında Antalya ile karşılaşacaklarını belirtip, ?Halen görev yaptığım ve 2 yıllık kontratımı başarıyla tamamlamayı düşündüğüm kulübümden herhangi bir memnuniyetsizliğim olmadığı gibi yazılı olmadığı halde sayın başkana istediği zaman 5 yıllık daha imza atabileceğimi belirtmiş bulunmaktayım. En azından kontrat sürem dolmadan takımımı yarı yolda bırakacak bir kişi değilim? dedi. Şumi, bir anlamda da Kayserispor´la süresinin dolmasını bile beklemeden, gelebilecek uzatma teklifini gözü kapalı imzalayabileceğini söyledi. Bu açıklamadan sonra umarım Teknik Direktör Şumi ile ilgili sağda, solda dedikodular yapılmaz. Çünkü başarılı teknik adam ?motivasyonumuzu bozmak için yapılan açıklamalar´ diye tabir ettiği bu haberleri pek dikkate de almadığını ifade etti. 
Kayserispor´da başarılı yükseliş devam ettiği sürece, sarı-kırmızılıların hakkında daha çok dedikodu çıkacağını düşünüyorum. Mutlak yolunda giden bu aracı birileri şarampole yuvarlamak için mücadele edecektir ama bence, Kayseri için en doğrusu; bu gibi dedikodulara şimdilik kulak tıkayarak, önümüzdeki maçlara bakmalıyız?