https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DA SEÇİM VE SİVAS MAÇI!

Kayserispor için destek gerekiyor. Bu sözü bu hafta sık sık dile getireceğim.


Çünkü ligin ilk yarıdaki boyutu kısaldıkça takımların sıralamada nasıl şekil alacakları da belli oluyor. Kayserispor fert fert bakıldığında iyi oyunculara sahip olsa da, bunu bir türlü ortak oyun alanına yansıtamıyor. Bu yüzden de şu sıralar büyük sıkıntılar yaşayabilecek yerde bulunuyor. Ligin altında düşme potasındaki bazı takımlarla aynı puanda olması gelecek açısından taraftara korku verse de umarım bu hafta ve bir sonrasındaki maçta alacağı iki galibiyet hem taraftara, hem de yöneticilere derin nefes aldıracaktır.

Kayserispor bu hafta sahasında konuk edeceği Sivasspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Onlar bu hazırlık aşamasında yollarına emin adımlarla ilerlemek isterken, yönetim ise yaklaşan seçim öncesinde her şeyi bir kenara bırakarak taraftarın bu maça adapte olmasını ve desteğin tüm maç boyunca sürmesini istiyorlar.

Kayserispor´da kulüp bazında her şey Sivas maçına odaklanmış gibi görünse de taraftarın tek düşüncesi Sivasspor maçı değil. Onlar ayrıca yaklaşan genel kurul öncesinde kulübün mali krizden nasıl kurtulacağı sorusuna da cevap arıyorlar. Umarım yaklaşan maç ve seçim atmosferi derken, herkesim Kayserispor markasını daha fazla değerlendirmek için elinden geleni yapar. Buna ilk önce Sivas maçı diyeceğim ama bu konuda da sahada yer alacak futbolculara bir çift lafzım olacak: ?Sizler para diyorsunuz ama şöyle bir arkanızı dönüp baktığınızda, 4 hafta galibiyetlerden yoksun bir dönemi geride bıraktınız. Bu da mali kazanç olarak galibiyet primlerinden yoksun bir kulübü ortaya çıkardı. Zamanında alacak diyorsanız biraz da sizler elinizi bu taşın altına koyun. (İstisnalar kaideyi bozmaz)´