https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BU MAÇI HAFİFE ALMAMALI!

Süper Lig´de bu hafta heyecan kaldığı yerden yeniden devam edecek.


Süper Lig´de bu hafta heyecan kaldığı yerden yeniden devam edecek. Temsilcimiz Kayserispor bu hafta deplasmanda Gençlerbirliği´nin konuğu olacak. Aslında her iki ekip açısından çok önem arz eden bir karşılaşmayla daha karşı karşıya kaldığımızı belirtmek isterim. Baktığınızda Gençlerbirliği, ligin alt sırasında yer alan bir takım. Direnci fazla olmaz ve kurtuluş için ne yapabilir ki diye düşünceler hasıl olabilir. Bu düşüncelerden uzaklaşmalı ve rakibin can havliyle ne kadar ısrarcı olacağı düşünülmelidir. Bakınız geçen sezon aynı durumları Kayserispor yaşamış ve yenilmeyecek denen rakipleri temsilcimiz tek tek dize getirmişti.

Daha fazla değil birkaç hafta öncesinde yine ligin alt sıralarında yer alan ve 10 kişiyle mücadele eden Karabük maçını da yabana atmamalıyız. Karabük de bizden aldığı 3 puanla ligde umudunu yeşerten ekiplerden birisi. Biliyorsunuz ki, biz bazı rakiplerimizin umutlarını yeşertme konusunda ustayız.  

Bu nedenle rakibi pek hafife almamalıyız. Zaten futbol şansı diye bir durum var ki, bu durum karşısında da Gençlerbirliği avantajlı. Ne zaman Ankara´da maç yapsak rakibe yenilmekten kurtulamadık. Rakibimizin de bizden alacağı puan veya puanlara çok ihtiyacı var. Bu nedenle stres içerisinde olacak onlar. Biz ise rahat bir şekilde ortaya koyduğumuz hedefi gerçekleştirmek için maç yapacağız. Umarım bu düşünceler ile rakibi saha içinde sıkıntıya girmeden mağlup ederiz.