https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BU HAFTAYI BEKLİYOR!

Süper Lig´de verilen ara, bu hafta sonu itibariyle sona erecek ve heyecan yine kaldığı yerden başlayacak.


Kayserispor´da futbolcular da bu hafta sahalarında oynayacakları maç için şimdiden motivasyonlarını sağlamışa benziyorlar. Haftanın ilk günü olarak 2 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan maç öncesinde takımda havanın da bir hayli iyi olması beni sevindiriyor. Geçen hafta yapılan açıklamalar sonrasında yönetim hem futbolcuları, hem de teknik ekibi toplayarak önemli bir görüşme yaptı. Hedef konusunda bazı isimlerin sahada umursamaz davranışlarının cezasının hafif olmayacağını kesin bir dille futbolculara ileten yöneticiler, teknik heyetle yaptıkları özel toplantı da ise yetkinin zaten teknik ekipte olduğunu ve isterlerse daha radikal kararlar almalarında yanlarında olacaklarını dile getirdiler. Bu toplantı sonrasında da geçen hafta çokça konuşulan o açıklamalar peşi sıra geldi.

Tüm bu yaşananların geride kaldığı temsilcimiz de, şimdilerde tek konu Fenerbahçe ile oynanacak olan maç. Alınacak bir galibiyetin ligde hem üst sıraları, hem de takımın ilk 5 arasındaki dengesini tamamen değiştireceğini bilen futbolcular, ayrıca bu önemli karşılaşmanın kendileri açısından da ne kadar farklı bir etkisinin olacağını çok iyi biliyorlar. Bu nedenlerden dolayı en azından birkaç haftadır sahada görmediğimiz mücadele ruhunu, bu maçta yeniden göreceğimizi umut ediyorum.

Sadece umut ediyorum çünkü bu kadar sıkıntılı bir hale ne zaman geldik anlayamıyorum. Hadi bu maç önemli diyoruz, peki bundan sonrasında oynayacağımız maçlar önemsiz mi? Hayır hepsi de birbirinden önemli maçlar. Yönetim bu hafta ile birlikte bu duruma el koyarsa, saha içinde koşan bir Kayserispor yeniden karşımızda olur diye düşünüyorum?