https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BİR GENEL KURUL SONRASI!

Kayserispor´da bir genel kurul daha sona erdi. Maç öncesinde yapılan genel kurul nedeniyle yaşanan gelişmelerin hiçbirini kaleme alamamıştık.


Kayserispor´da bir genel kurul daha sona erdi. Maç öncesinde yapılan genel kurul nedeniyle yaşanan gelişmelerin hiçbirini kaleme alamamıştık. Şimdi ise bu konuda en azından nelerin yaşandığı hakkında kısaca yorumlarımı sizlerle paylaşabilirim. Mevcuttaki yönetimde sadece bir ismin değiştiği Kayserispor´da Başkan Erol Bedir ve heyeti aynı şekliyle yönetime yeniden talip oldular. ?Seçimler öncesinde bir aday daha çıkar mı?´ diye sorular olmuş ve o zamanda da Erol bedir aday olmayacaksa bir iş adamı ekibiyle birlikte aday olacak demiştim. Genel kurulda da ?o iş adamı adına konuşuyorum´ diyen eski başkanlardan Ahmet Yıldız, adaylıkla ilgili süreci anlatmış oldu. O iş adamı Kayserispor´un yönetimlerinde yer alan Hacı Ömer Okuducu´ydu. Hacı Ömer Okuducu daha önce yapılan çalışmalarda hep Kayserispor´un daha iyi olabilmesi için çaba göstermiş bir isimdi.

Divan Heyeti´ne kalmaması için bu kongrede de aday olacağını dile getirmiş ama Erol Bedir ve arkadaşlarının cuma akşam saatlerinde yaptıkları toplantı sonucunda aday olacaklarını belirtmeleriyle herhangi bir girişimde bulunmadı.

Kısacası adaylık ve öne çıkan isimlerin durumunu bu şekilde özetlemiş olduk. Peki cuma akşamı toplanan yöneticiler para olmazsa aday değiliz derken bu sefer hangi görüşme kararlarını değiştirmiş olacak ki? İşte burada işin sırrı ise cuma gündüz saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile yapılan görüşmeye dayandığı iddia ediliyor. Başkan Erol Bedir´in bu görüşme sonrasında gereken desteğin en kısa sürede alınacağı sözüyle yönetimden o akşam emanet para topladığı ve futbolcuların alacaklarının bir bölümünü bu şekilde kapattıkları ifade edildi.

Genel kurul günü ise yapılan konuşmalar ve söylemler maddi olarak yasal sınırların zorlandığı ama iş dünyasının da bu işe artık el atmasının gerekli olduğu söylendi. Bakalım bu iş ne zaman sonuca ulaşacak?