https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BEKLİYOR VE SON NOKTAYI KOYUYOR!

Bu sezon ilk lig maçını pazartesi günü oynayacak olan Kayserispor´da çekilen fikstür ve açıklanan program sonrasında çalışmalarda tempo hızını artırdı.


Özellikle ortaya atılan transfer dedikodularına veryansın eden yöneticiler, kadroda eksik olarak görülen mevkiler için gereken tedbirleri de yavaş yavaş almaya gayret ediyorlar.

Takımın mücadelelerinde gereken orta alan ve savunma hattındaki güçlenmeyi, sarı-kırmızlı yöneticilerin ilerleyen günlerde kimlerle yapacağını merak ederken, yaklaşık bir ay önce kulübe haber gönderen ve daha önce de kulüpte kiralık olarak oynayan Rotman ile anlaşma sağlanarak çözüm yoluna gidildi.

Takımlar transfer yapsa da gelenlere ve gidenlere şimdilik pek bir söz söylemek de bir gerçeğin ve altı çizilmesi gereken bölümün de burada ifade edilmesini isterim. Kulüp her ne kadar erken açıklama yapmanın menfaatlerine zarar verdiğini düşünse de, bazı transferler hakkında çıkan haberler de ne yazık ki doğru oluyor. Bu haberler ne kadar doğruysa da kulübün görüşmelerde mali olarak etkilenmesi de o kadar doğru.

Demem o ki, transferler hakkında birçok isim konuşulsa da mutlaka bu isimlerle Kayserispor´a yakın olanlar veya menajerler bir kontak kuruyor. O yüzden bizi okuyan okurlarımızın da şunu bilmesini isterim ki, kulağımıza gelen duyumları sizlerle paylaşırken hayal olanları paylaşmamaya gayret ediyoruz. Rotman konusu da böyle!

Rotman ile kulübün adı daha önce anılsa da yöneticilerimiz o zamanlarda ?Bizim ne işimiz olabilir Rotman´la´ diyerek aslında durumu geçiştirmeye çalışmışlar. Yoksa şimdi bu oyuncu bu kadro da olur muydu?