https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ARAYI SEVMİYOR!

Kayserispor sezon arası kampında ilk hazırlık maçında aldığı mağlubiyeti bir kenara bırakarak, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.


Kayserispor sezon arası kampında ilk hazırlık maçında aldığı mağlubiyeti bir kenara bırakarak, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Yapılan karşılaşmada dikkatimi çeken, takım oyuncuları arasında gelişen paylaşım ve sahada eksik olunan yerin diğer oyuncular tarafından doldurulmasıydı. Her ne kadar teknik heyetin farklı taktikleri denediği karşılaşma kaybedilse de, aslında bu aşamada deneme yanılma durumlarının da net bir şekilde izlendiğinin altını çizmemiz gerekir.

Kayserispor´da Teknik Direktör Hikmet Karaman ilk yarının bitmesiyle birlikte bir söz söyledi. ?Keşke ara olmasaydı!´ Bu sözden aslında anladığım; Kayserispor´un teknik adam değişimi ile başladığı yükselişinin kısa sürede tavan yapmasıdır. Lakin verilen arada kazanma coşkusunun heyecanının azalacağı düşünülerek bu durumun sekteye uğrayabileceğinden korkulduğudur.

Ne olursa olsun Kayserispor´da kazanma arzusu bu saatten sonra pek eksilmez. Takım oyunu ve futbolcuların gençlerle kaynaşılması ikinci yarıda takıma farklı bir hava katacak. Özellikle teknik adamın da gençlere verdiği önemi bilen futbolcular tatlı bir yarış içinde sezon sonunu getireceklerdir. Bu da rekabeti ve teknik heyetin sezon sonunda istediği yere gelmeyi sağlayacaktır?