https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ACELECİ OLMAMALI!

Kayserispor´un ligde 2.yarı öncesinde ne yapacağı konusunda farklı açıklamalar yapılıyor.


Kayserispor´un ligde 2.yarı öncesinde ne yapacağı konusunda farklı açıklamalar yapılıyor. Özellikle maçların nasıl geçeceğinden daha çok, alınacak puanların sayısal değerleri üzerine hesaplamalar yapılıyor. Sadece hesaplamalar yapılmakla da kalmıyor, bir yandan da sezon sonunda kimin masaya oturacağı ve ne kadar ücret isteyeceği tartışılıyor. Kısacası daha ?dereyi geçmedik´ ama ?paçaları çoktan sıvamış´ durumdayız. Teknik Direktör Sumudica sezon sonunda yönetimle oturup gelecek sezon için mali bir ortak paydada anlaşmaları gerektiğini ima ederken, diğer yandan yöneticiler de sanki her şey çözümlenmiş gibi sezon sonunda nerede olacaklarının rüyalarını seslendiriyorlar.

Kayserispor´da her şey o kadar hızlı gelişiyor ki, buna taraftarın da ayak uydurması bazı zamanlarda zorlaşıyor. Ne kadar sezon sonu veya gelecek sezon için hesaplamalar yapılsa da, önemli olan konu, kampın iyi bir şekilde neticelendirilmesi ve ikinci yarıya iyi başlanmasıdır. Kayserispor´da ikinci yarıda nasıl bir oyun oynanacak ve ligdeki diğer rakiplerin nasıl sonuçlar alacağı tabi ki de ilerleyen haftalarda net bir şekilde görülecek ama ben yine de tedbirin elden bırakılmaması taraftarıyımdır.

Kayserispor´da hesaplar haftalık yapılmalı ve sezonun sonuna doğru şimdilerde ortaya atılan konular dillendirilmeli. Hatta Teknik Direktör Şumi de başarılı bir sezon sonuna ulaşırsa ne yapacağına yönetimle o zaman karar vermelidir. Biliyorsunuz futbolda birkaç hafta seri şekilde alınacak mağlubiyetler sonrasında köprülerin altından çok sular akıyor. Sonrasında bunları demedi demeyin?