https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ VİRAJI MORALLİ DÖNDÜ!

Süper Lig´de son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan ve bu yüzden de mali olarak çıkar yol bulamayan Kayserispor´da yönetim, genel kurul kararı alırken diğer yandan futbolcular da puansız haftaların moral çöküşünü atlatmaya gayret ediyordu.


Bu hafta oynanan Sivas maçı tüm bu sorunların bir nebze olsun hafifletilmesi adına önem arz ediyordu. Sahasında ligde aynı durumda bulunan Sivasspor ile karşılaşan Kayserispor´da futbolcuların alacakları bir galibiyet, daha sonrasında oynanacak olan maçlar için büyük moral olacaktı.

Bunun bilinci ile sahaya çıkan Kayserispor´da futbolcular, saha içinde birazda şans faktörünü yanlarına alarak galibiyete ulaşmasını bildiler. Maçın ilk dakikalarında rakibin atak oyunu aslında sonuç bulacak diye yüreğimde fırtınalar estirmedi dersem yalan olur. Ama sonrasında orta alan mücadelesinde (burada da eksiklerimiz yüzünden defans oyuncularını oynatmak zorunda kaldık) temsilcimizin ayakta kalacak müdahalelerde bulunması, rakibin oyun düzenini bozdu. Maçta bir korner atışından golü bulduk ve sonrasında rakip tüm hatlarıyla üzerimize geldi. Biz ise yine Rize maçında olduğu gibi yine son anlarda savunma adına kendi sahamıza kapandık. Bu durum karşısında Sivas´ta tamamen defansı boşlatmıştı ki, bir kontratak ile rakip ceza sahasında penaltı bulmamız temsilcimize derin bir nefes aldırdı.

Kısacası eksik olan bir kadro ile iki haftadır rayında giden bir oyun var. Umarım hafta içinde oynanacak olan kupa maçında, fazla sıkıntı yaşayıp sakat veya cezalı vermeyiz de Ankaragücü´ne daha sağlam gideriz?