https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ VE SEZON ÖNCESİ!

Kayseri´de spor anlamında takımların sezon tatiline girmesi ile yaz okulları revaçta gibi olsa da, sezon öncesi yapılan hazırlıklar her branşın takipçileri tarafından göz ucuyla da olsa irdelenmeye devam ediyor.


Kayserispor´la ilgili hemen hemen her gün bir gelişmeyi sizlerle paylaşıyorum. Bu konuda gündeme yeni gelen haberlerin gerek haber olarak, gerekse de köşe yazılarımda bilgi olarak iletilmesine devam edeceğim.

Mesela bu günlerde Kayserispor´un orta sahasında önemli işler yapacak olan ve bu sezon bonservisi alınan Mensah ile Galatasaray flörtü gündeme geldi. Futbolcunun ne kadar iyi bir oyuncu olduğu bir kenara, taliplilerinin çok olup da bu sezon başında bu konudan bahsetmek beni de heyecanlandırıyor. Nasıl olsa kulübün kasasına girecek olan maddi imkânlardan söz ediyoruz ya. Her şey buraya kadar güzel ama takıma yapılan takviyelerde bazı isimlerin genç ve tecrübesiz oluşları ise asıl düşündüğüm konu başlığıdır.

Kiralık olarak gelen ve Galatasaray alt yapısından çıkan isimlerin burada tecrübe kazanmaları ve sonrasında da takımlarına dönecek olmalarını düşünürsek, sanki Galatasaray pilot takımı havasında olduğumuzu ifade edenlere katılmamak elde değil. Sadece bu olayda Galatasaray değil bir de Fenerbahçe´nin olduğunu belirterek, işin ne kadar çetin bir pazarlık ortamında olduğunu da buradan ben aktarayım. Şimdi pazarlıkta kim ne veriyor ve değerlendirme nasıl olacak buna odaklanılmış durumda. Bakınız hala Deniz Türüç olayı da netliğe resmen kavuşmadı. Bu konuda da sanırım yönetim Mensah olayını da netleştirdikten sonra bir açıklama yapacaktır. İzlemeye devam edeceğiz?