https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ KAZANMAYA ODAKLANDI!

Bu hafta ligde ipler kopacak.


Artık ligde kalan iki haftayı rahat bir şekilde geçirmek ve oynanacak olan maçlarda saha içinde strese girmeden zaman geçirmek adına, Kasımpaşa ile yapılacak olan maçın mutlak kazanılması gerekiyor. Kasımpaşa´nın da bu karşılaşmadan alacağı puanlarla ligde yerini sağlama almak istediğini düşünürsek, karşılaşma her iki takım açısından da zor geçek gibi görünüyor. Rakibin bazı önemli oyuncularına karşın Kayserispor´un da bu zaman kadarki kadrosundaki eksiklik tamamlanınca dengeler eşitlemiş olacak.

Bu hafta Kadir Has´ta oynanacak olan maç için geri sayım devam ederken, diğer yandan futbolcuların da hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Takımda sadece Umut Bulut dışında eksik olacak bir isim de yok. Diğer isimlerin hepsi hafta içinde yapılan idmanlarda arkadaşlarıyla birlikte moralli bir şekilde çalışmalara katıldılar. Onların bu hafta oynanacak olan maç için bu kadar heyecanlı olmaları, karşılaşma öncesinde önemli bir gelişmeydi.

Kayserispor´un fazla bir eksiği olmadan bu maça çıkacak olmasının da bir avantaj olduğunu düşünerek, bir diğer moral kaynağı ve saha içinde futbolcuları ateşleyecek güç olan taraftar desteğine işin düştüğünü belirtmek isterim. Taraftarlar bu hafta oynanacak olan maç için hafta başından bu yana taraftar desteği ile maçın kazanılacağını söylüyorlar. Onların bu söylemlerine ek olarak bazıları, ?Taraftarların bu maçı kazanması gerekiyor´ diyerek yoğun bir destek için çalışma yapıyorlar. İşte taraftarın bu birlikteliği, saha içinde de futbolcuların galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmaması, belki de bizi bu hafta ligde rahatlatacaktır?