https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ ERCİYESSPOR´DA YENİ BİR DÖNEM!

Bu sezon sahipsiz kalarak büyük tehlikeler yaşayan ve sonunda aldığı sonuçlarla da, ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Kayseri Erciyesspor´un yapılan son genel kurulunda bir grup iş adamı, Saffet Külahçı başkanlığında yönetimi devraldı.


Bu sezon sahipsiz kalarak büyük tehlikeler yaşayan ve sonunda aldığı sonuçlarla da, ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Kayseri Erciyesspor´un yapılan son genel kurulunda bir grup iş adamı, Saffet Külahçı başkanlığında yönetimi devraldı. Uzun süredir sahipsiz kalan ve istenilenlerinde yapılamadığı Erciyesspor´da aslında bir vefasızlığı yaşadık diyebiliriz.

Son yapılan genel kurulla yönetimi oluşan Erciyesspor´da, başkan Saffet Külahçı´nın kürsüden yapmış olduğu açıklamalar camiayı sevindirdi. Çünkü gelecek sezon öncesinde tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirten Külahçı, hedeflerinin ilk yıllarında düştükleri 3.Lig´den şampiyon olarak 2.Lig´e çıkmak olduğunu ve bu konuda da şehrimizdeki yöneticilerin yanlarında olduklarını söyledi. Edindiğim bazı bilgiler ve duyumlar ışığında da, Erciyesspor bundan sonra pek fazla bir sıkıntı yaşamayacak. Bazı yöneticilerin verdikleri sözler ve özelikle Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç´ın da kulübe hem masraflar, hem de deplasmanlar anlamındaki yardımlarının süreceği belirtiliyor. Bu yardım dışında bazı futbolcuların alacakları, kulübün başındaki belalardan bazılarıydı. O anlamda da yapılan ikili görüşmeler sonucunda, yabancı oyuncular yönetime girerek, bazıları da kulübün üst gruplara çıkması adına koydukları temlikleri kaldıracaklarını belirtmişler.

Yani anlayacağınız gelecek sezon kulüp bir alt lige düşse de transfer yapma konusunda önünde bir engel olmayacak gibi. Baktığınız da kulübün idaresi içinde mali olarak fazla bir harcama gerekmiyor. Mevcuttaki yönetim sadece kulüp idari personeli ve elektrik, su ve doğalgaz konularını çözümlerse, birde alt yapıdaki çocuklara sahip çıkarsa daha ne denebilir ki?..