https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ ERCİYESSPOR´DA NELER OLUYOR?

Üst üste yaşanan lig düşmelerinden sonra 3.Lig´de yeni yönetimiyle farklı bir yapıya bürünen Kayseri Erciyesspor´da, deyim yerindeyse fırtınalar kopuyor.


Üst üste yaşanan lig düşmelerinden sonra 3.Lig´de yeni yönetimiyle farklı bir yapıya bürünen Kayseri Erciyesspor´da, deyim yerindeyse fırtınalar kopuyor. Daha önceleri kayyım tarafından yönetilen ve parasızlıktan yakınılan kulüpte, bugünlerde yöneticilerin birbirlerini suçlayan açıklamaları ve istifalar konuşuluyor. Özellikle Başkan Saffet Külahçı ile yöneticilerden bir grubun karşılıklı olarak yaptıkları açıklamaların yanı sıra futbolcularla alakalı yeni dönemde, hiçbir adımın atılmaması da taraftarı iyiden iyiye kahrediyor.

Kulübün yeni dönemde kurtulacağını ve hedefe oynayan bir kadro oluşturularak yola çıkacağını açıklayan yöneticilere, bugünlerde güvenin azalması da farklı yorumları ortaya çıkartıyor. Atılan bir adım olmayınca, taraftarlar ve kulübe sempati duyanların da güven kaybolmasını yaşamaları normal karşılanmalıdır. Öncelikle kulüpte suların durulması gerekiyor.

Son yaşanan olaylardan sonra Başkanvekili görevini de yürüten Basın Sözcüsü Murat Gencer istifasını kulübe iletti. Bu istifanın arkasında birçok konu başlığı olduğunu biliyorum. Bunları şimdi burada paylaşmaya gerek yok. Asıl olan yönetim içindeki çatlağın nasıl giderileceğidir? Kayseri Erciyesspor´da ilk düşünülen, gelecek günlerde bir genel kurul ile yeni oluşum yapmak ve kulübü yönetmekti. Fakat bu günlerde bu düşünceden de vazgeçilmişe benziyor.

Bazı yöneticilerin yaptıkları ?Çalışanlara hiç borcumuz yok´ açıklaması da boşta kalmış gibi görünüyor. Yapılan bu açıklama sonrasında çalışanlar sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından 10 aydan fazla zamandır maaşlarını alamadıklarını belirtiyorlar. Bakıyorum da yeni yönetimde Erciyesspor için yine ilaç aranacak. Bu takım bu gidişle 3.Lig´den düşer benden söylemesi?