https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ DE KAZANABİLİR!

Kayserispor bu hafta deplasmanda önemli bir maça çıkacak.


Ligde İstanbul ekiplerinin sezon başı olması nedeniyle yaşadığı kayıplar devam ederken, ?Acaba bir kez daha İstanbul temsilcilerinin kayıpları olur da, Kayserispor galibiyete ulaşır mı?´ diye sormaya başladık. Ligde aldığı 5 puanla yoluna devam eden Kayserispor´da futbolcular da hazırlıklarına başladılar. Başkan Erol Bedir, ilk haftalarda oynanan maçlar için performanstan memnun kaldığını ve ilerleyen haftalarda galibiyetlerin peşi sıra geleceğinden bahsetse de, sahada ortaya konan oyun ve futbolcuların hala vurdumduymaz tavırları taraftarı çılgına çevirmeye başladı.

Kayserispor bu hafta Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek. İstanbul´da oynanacak olan maçta rakipten daha çok temsilcimizin kadrosundaki şekillendirme bizi ilgilendiriyor. Mesela temsilcimizin kadrosundaki değişimler ve buna ilk örnek de Varela olabilir. Bu futbolcu için bazı açıklamalar kulağıma geldi. Fenerbahçe maçında oynama ihtimali yine doktorlara kalmış. Hâlbuki gününde olan ve sahada özellikle kanatlarda rakipleri terleten bir Varela bu maçta çok iş yapar.

Diğer yandan bazı futbolcularla ilgili durum değerlendirmesi yapmış ve performanslarını bir an önce düzeltmelerinden bahsetmiştim. Umarım büyük maç psikolojisi ile bu durum da sona erer. Yani kısacası Kayserispor´da sorun yok. Teknik heyetin tek düşüncesi rakipten alınacak olan puan veya puanlar. Bunu başarmamak için de temsilcimizin herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor. Biz de sezon başı olması nedeniyle bir Yeni Malatya gibi neden rakibi puansız sahadan göndermeyelim ki? 

usta
29.08.2018 07:42:07
Fener 0 kayseri 0