https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ BU MAÇTA GÖZ ÖNÜNDE OLACAK!

Mustafa Gürbüz


Kayserispor bu hafta hayati derecede önemli bir maça daha çıkacak. Geçen hafta yaşanan korkunç kazanın hemen ardından yaralarını sarmak isteyen sarı-kırmızlılarda hedef, galibiyet serisine devam etmek. Bu konuda teknik heyet kadar futbolcuların da idmanlardaki hırsını görmek ve buna göre yorum yapmanın daha doğru olacağı inancındayım. Kayserispor´un hafta içindeki idmanına giderek oradaki havayı teneffüs ettim. Futbolcular her ne kadar geçen haftanın sonucu karşısında içlerinde burukluk yaşasalar da, teknik heyetin yaptığı konuşmalar ve toplantılar moralleri yerine getirmişe benziyor.

Kayserispor´da futbolcuların bu hafta oynanacak olan maça verdikleri önemin bir başka nedeni de, ligin zirvesini ilgilendirmesidir. Ligin zirvesinde yer alan rakibin yaşayacağı herhangi bir sıkıntı, hem temsilcimiz açısından hem de tüm spor kamuoyunda gündemi meşgul etme yönünden ağızlarda olacaktır. Futbolcuların bu maçta ortaya koyacakları performans da yine aynı oranda takip edilecektir. Kayserispor´da futbolcuların da bu düşüncelerle idmanlarda boy gösterdiklerini ve yönetimin de yapılan açıklamalarla taraftarı tribüne çekerek hafta sonunu bayram havasında geçirmek istediğini görüyorum.

Taraftarın desteği ile Kayserispor rakibini mutlak yenebilecek güçtedir. Buna inancım tam. En azından bu desteği taraftar bu hafta sonunda statta takımına göstermeli ve haftayı moralli kapamak adına elinden geleni yapmalıdır. Her ne kadar takımda bazı isimlerin yokluğundan bahsedilse de belki de bazı isimler için bu maç, yıldız parlaması için fırsat olacaktır.