https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ, BAŞAKŞEHİR´E ODAKLANMALI!

Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un deplasmanda oynadığı Rize maçında aldığı mağlubiyet tüm taraftarı üzdü. Uzun süredir galibiyetler veya beraberlikler alarak yoluna devam eden temsilcimiz için bu maçın geri de kalması gerekiyor. Bu hafta çok önemli bir maça çıkılacak. Ligin şimdilerde şampiyonu olarak ilan edilen Başakşehir ile oynanacak maçta alınacak bir galibiyet, her kesimin hesabını alt üst edecektir. Özellikle ligin zirvesinde olan hesap bir başka oluyor. Bu karşılaşmada rakibin hesabı tamamen kazanma üzerine olacaktır. Ama unutulmaması gereken bir nokta var ki, o da Kayserispor´un hala ligin alt sıralarındaki takımlardan tamamen uzaklaşması için en kötü şartta 2 galibiyet daha alması gerekiyor.

Hal böyle olunca kötü sonuç veya iyi sonuç, ne olursa olsun her haftayı bir final havasında görmesi gereken temsilcimizde futbolcuların, hafta sonunda yine sahada varını yoğunu ortaya koyması gerekecek. Bu maçta eksiklerimiz olsa da, yerine oynayacak isimlerin birbirlerini aratmayacaklarını düşünüyorum. Son oynanan Rize maçında Deniz´in de kart görerek cezalı olması, orta alandaki hakimiyetin ne denli zor olacağını bu maçta göstermiş oldu.

Kısacası ne olursa olsun bizim bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz maçta mutlak galibiyeti hedeflememiz ve buna göre tribünleri doldurmamız gerekecek. Bu yüzden bu hafta acil eylem planı yapıp, bunu uygulamalıyız ve tribünlerde gereken desteği temsilcimize göstermeliyiz...