https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ, ALANYA´YI EZBERLİYOR!

Kayserispor bu hafta sonunda sahasında oynayacağı Alanyaspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.


İdmanlarda futbolcular taktiksel çalışmalar gerçekleştirirken diğer yandan genç oyuncular ve sakatlıktan yeni çıkan isimlerde çift kale maç yaparak, hafta sonuna kendilerini hazırlamaya devam ettiler. Çift kale maç sırasında gençlerin ortaya koyduğu performans konusunda teknik heyetinde yüzü güldü. Gelecek yıllar açısından da önemli olan gençlerin, form grafikleri için olumlu görüşler belirten teknik heyet, alt yapının ne denli önemli olduğunu burada bir kez daha gördüklerini ifade ettiler.

Kayserispor´da bu çalışmalar yapılırken diğer yandan teknik heyetin kafasında ise pazar günü oynanacak olan maçta yer alacak kadro konusundaki ayarlamalar var. Sakat ve cezalı isimlerin sayısının 5 olması, zaten sınırlı olan kadroda nasıl bir ayarlanma yapılacağını merak ettiriyor. Rakibin geçen hafta ortaya koyduğu performans ve ligdeki yükselişi konusunu tek tek inceleyen teknik heyetin, analizlerdeki başarısını hafta sonunda alınacak sonuç sonrasında net bir şekilde görmüş olacağız. Genelde futbolcuları tek tek analiz eden teknik heyet bu maçta da yine aynı çalışmayı yapacağa benziyor.

Alanyaspor´un başında yer alan Sergen Yalçın´ın da daha önceden Kayserispor´da olduğunu düşünürsek, tam bir futbol şenliği yaşayacağımız bir maç olacağını düşünüyorum. Böylesi bir maçın kaçmayacağını belirterek, tüm taraftarlara bu maçta tribünlerde yerlerini almalarını da tavsiye ederim. Bu önemlim maç ligdeki durumumuz açısında da önem arz ediyor?