https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYAK FEDERASYONU SEÇİMLERİNE SAYILI GÜN KALDI!

Ülkemizi olduğu kadar ilimizi de yakından ilgilendiren Kayak Federasyonu seçimlerine sayılı günler kaldı.


Mevcuttaki 3 adayın listesinin yarışmasına onay çıktı. Daha önce de federasyon yapısında bulunan adaylar, işleyişin nasıl olduğu konusunda fikir sahipleridirler. Önemli gelişmelerin yaşandığı seçimlerde ?kim kimi destekliyor?´ diye her kesim birbirinin nabzını yokluyor. Ülke genelinde çalışma yapan isimlere her sorulduğunda ?Biz öndeyiz´ diyorlar. Tabi de kesin durum 13 Eylül´deki seçim sonrasında belli olacaktır. Kazanan her zaman olduğu gibi Türk Kayağı olmalıdır. Kişilerin şahsi çıkarlarından daha önemlisi ülkenin menfaatlerinin ön planda olması en doğrusu ve yapılması gerekendir.

Ülke için önemli olan bu seçimlerin ilimiz açısında da çok önemli olduğunu hemen her platformda ve her delege ile yaptığım görüşmede belirtmiştim. Hala aynı şeyleri söylüyorum. İlimiz delegeleri bu seçimlerde sadece Türkiye Kayağı´na değil, aynı zamanda illerde bulunan dağlarına da sahip çıkacaklardır. Bölgecilik olayı veya ayrışma olmadan yönetim tarzını ortaya koyan isimler bu ve bundan sonrasında yapılacak seçimlerde hep kazanan olacaktır.

?Kayseri´den 3 adaya nasıl bir oy oranı çıkar?´ diye soranlarınız vardır. Bu konuda fazla söz söylemeye gerek. Zaten görünen iki cephe var. Şimdilik bu iki cephe çalışmalarını yapıyorlar. Bir tarafta aday Fatih Kıyıcı, diğer tarafta ise aday Erol Yarar. Peki, bu seçimde uzun süredir nabız yoklayan ve seçime katılma kararı alan aday Ali Oto için Kayseri´de kimler ne söyler?

Kayseri yapısı itibariyle pek renk vermemeye çalışan delegeleri ile şimdilik yarışı ortada götürmeye çalışıyor. Fatih Kıyıcı ve Erol Yarar kanadında resmen aday olduklarını deklere eden isimler zaten biliniyor. Ama bu isimlerin dışında bazı delegeler de, adaylara daha önceden imza atsalar da farklı düşünce içine girmişe benziyorlar. Nedeni ise sosyal medyaya yansıyan iddialar ve fısıldamalar?