https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYAK FEDERASYONU SEÇİMLERİ İÇİN ADAYLAR KAYSERİ´DE

Mayıs ayında yapılacak olan Kayak Federasyonu Başkanlığı için yarışan şimdilerde 3 adayın ismini duymaya başladım.


Bu adaylardan ikisi geçen dönem bu federasyonda görev yapan isimlerdi. Erol Yarar ve Fatih Kıyıcı. Bu iki adayın dışında birde Bursa´dan aday çıktığı kulağıma geldi. Adayların açıklamalarından ve bu zamana kadar topladıkları imzalardan ortaya çıkan sonuç ise net bir şekilde görülüyor. Tabi bu seçim olduğu için son dakikada neler olur bilemem. Ama şu anda gördüklerimden yürüteceğim bir fikir var. O da yarışmada iki ismin çekişmesinin olacağı, 3.adayın ise bu yarış içinde pek yer alamayacağı görülüyor.

Başkanlık için meydana çıkan adayların ülke çapında delegeleri dolaştıklarını biliyoruz. Adaylardan Erol Yarar ve Fatih Kıyıcı da, bu hafta içinde ilimizdeki delegelerle bir araya gelmeyi planlıyorlarmış. Fatih Kıyıcı´nın salı gününden sonra Erol Yarar´ın ise hafta sonuna doğru ilimizdeki delegelerle bir araya geleceği fısıldanmaya başlandı. Umarım bu ziyaretler güzel geçer.

Benim her zaman belirttiğim bir konu var. Kayseri olarak önemli bir federasyona seçim yapacağız. Bu federasyona seçim yaparken de birlik olmalı ve ilimiz açısından ne kazanımlar elde edebiliriz bunların hesabını tek tek planlamalıyız. Yani kısacası kurullardan tutunda yönetim kademesine kadar birçok alanda nasıl bir etkimizin olacağını adaylara sormalıyız. Aday olan isimler Kayseri´ye ne kazandıracak? Bunu bir görmek ve dinlemek gerekir. Herhalde körü körüne bir adaya ?Sana oy vereceğiz´ denmeyecektir! Böyle bir körü körüne bağlılık yapmak pek mantıklı ve gelecek açısında da Kayseri´ye avantaj sağlayacak bir durum değildir. 

Kış sporları konusunda yaptığımız çalışmalara destek verilmesi açısından bu federasyonun girişimleri hep ön planda olmuştur. O yüzden aday çıkartamasak da bari gelin tüm delegeler olarak Kayseri´nin kazançlı olacağı bir adayı destekleyelim. Destek konusunda daha öncede belirttiğim gibi gerek yerel yönetimlerden, gerekse de bu işin başında yer alan isimlerden de fikir alınmalıdır. Nede olsa ilimizde bulunan dağın bir sahibi var!  Bu birliktelik sanırım tüm Türkiye´ye örnek olacaktır?