https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYAK FEDERASYONU ADAYLARINI DİNLİYORUM!

İlimiz, 10 Mayıs´ta yapılacak olan Kayak Federasyonu seçimleri öncesinde Başkan adaylarını ağırlamaya başladı.


İlimiz, 10 Mayıs´ta yapılacak olan Kayak Federasyonu seçimleri öncesinde Başkan adaylarını ağırlamaya başladı. Özellikle ekipleriyle birlikte ülke genelinde çalışmalar yapan adaylar tek tek Kayseri´ye geliyor ve delegelerle fikir alış verişinde bulunuyorlar. İlk olarak başkan adaylarından Fatih Kıyıcı, delegeler ve kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek, yeni dönemde göreve geldiklerinde neler yapacaklarını paylaştı. Delegelerden ve kulüp idarecilerinden kendisine yöneltilen soruları cevaplamak isteyen Kıyıcı, burada samimi bir ortamda her soruya içtenlikle cevap verdi.

Aslında aday olarak geçen dönemin başında ortaya çıktığını ama o dönemde bazı durumlar yüzünden adaylık başvurusunu geri çektiğini ve birlikte mevcuttaki isimlerle bu işi idare etme kararıyla da başkanlık olayını sonraya bıraktığını söyledi. Başkan adayı Kıyıcı, öyle bazı yerlerde konuşulduğu gibi ilk kez ortaya çıkmadığını ve kimseyi de arkadan hançerlemediğinin altını çizdi. Son yapılan yönetim kurulu toplantısında bizzat tüm üyelerin karşısında da aday olacağını açıkladığını dile getiren Başkan adayı Kıyıcı, sonrasında hem Kayseri, hem de ülke çapında kayak için neler yapılabileceği hakkındaki fikirlerini paylaştı.

Başkan adayı Fatih Kıyıcı´nın destekçisi olan isimler de, toplantıya katılan diğer delegelere daha öncesinde konuştukları ve fikir birlikteliği sağladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Bunların başında yönetim ve diğer kurullarda yer alacak isimlerle birlikte, kış sporlarında Erciyes´te bir tesisin federasyon tarafından (tıpki Erzurum´da olduğu gibi) işletilmesi ve sporculara burada hizmet vermesi fikri dikkat çekti. Bu arada kulüplerin malzeme desteğinin dışında birde antrenör desteği istedikleri de dile getirilen konu başlıklarıydı.

Bu arada Fatih Kıyıcı´ya, Erzurum özelinde ?kayırmacılık? ilişkileri de ağızlarda yuvarlanan dikkat çekici konuydu. Başkan adayı Kıyıcı her bölgenin önemli olduğunu belirterek bu konuda çoğulcu bir yönetimle federasyonu yönetmeye talip olduklarını ve her yöneticinin burada düşüncesinin önemli olduğunu belirtti.

Bu ziyaret sonrasında perşembe günü de Başkan Erol Yarar ilimizde delegelerle bir araya gelecek. Bakalım orada neler olacak?..