https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kasımpaşa maçını mutlak kazanmalıyız

Kasımpaşa maçını mutlak kazanmalıyız


Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Temsilcimiz Kayserispor sahasında konuk edeceği Kasımpaşa maçı için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Burak Yılmaz gözetiminde yapılan çalışmalarda saha içinde birçok pozisyon da futbolcuların uyarıldıkları görülürken burada ortaya kimsenin hatalara karşı tahammüllerinin kalmadığını gösterdi. Bu maçın ne denli önemli olduğunu bilen Yılmaz’ın hazırlıklar da, futbolcularla bu konuyu devamlı gündeme getirmesi ayrı bir motivasyon gibi algılansa da, umarım bu kadar çok motive futbolcuları sahada sıkıntıya sokmaz demek isterim. 

Kasımpaşa karşısında oynanacak olan maç için yönetim, üzerine düşeni yaptı ve biletler konusunda sembolik bir fiyat açıklamasında bulundular. 38 TL’den başlayan biletlerin tükenmesi hatta daha da fazla olması gerektiğini belirtmeliyim. Temsilcimizin oynayacağı bu karşılaşma ligde kalan haftalar için önem arz ediyor. Her ne kadar arada birkaç puan farkımızın olduğunu görsek de, yine de işi ihmale bırakmamak gerekiyor. Altta yer alan takımlarında, bu ligde kalma şeklinde umutları her zaman devam edecek. Bu nedenle aradaki puan farkını bir an öncesinde aşmalı ve o umutları tüketmeliyiz.

Temsilcimizde verilen bu ara sakatlıkları bulunan isimler içinde iyi bir dinlenme süreci oldu. Geriye kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirmek ve gelecek sezon için planlar yapmak istiyorsak bu hafta mutlak sahada galibiyete ulaşan biz olmalıyız.