https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KARAMAN, YİNE YAPAR!

Süper Lig´de bu sezon istediği adımları atamayan ve ligin alt sıralarında yer alan Kayserispor´da son hamle Hikmet Karaman oldu.


Takımında boş kalan bu koltuk için Şumi´nin adı öne çıkmış ve görüşmeler yapılmıştı. Şumi´nin, Arabistan Kulübü´yle olan sözleşmesini bir türlü sıfır masrafla sonlandıramaması bu işin sonu oldu.

Yeni bir isim üzerinde arayışlarda bulunan yönetim Hikmet Karaman ismi üzerinde hemfikir oldular. Yöneticilerden Mehmet Çakmak Uyar ile Serdar Maraşlı da yola çıkarak işi olumlu bir şekilde noktalayıp basın kuruluşlarına bir fotoğraf ile servis ettiler.

Hikmet Karaman yabancı olduğumuz bir isim değil. Ben, Hikmet Karaman´ı 2004-2005 yıllarında Kayserispor´un başına geçtiği dönemlerde tanıdım. Bu işi başaracağını da düşünüyorum.

2.Karaman dönemi dediğimiz bu günleri geçmişte farklı bir şekilde anmakta gerekiyor. Hikmet Karaman´ın takımı ligde bıraktığı o dönemlerden sonra değişim olmuş ve yerine Ertuğrul Sağlam gelmişti. Şimdi iş tam tersine döndü.  Ertuğrul Sağlam gitti, Hikmet Karaman geldi.

Sabah yaptığımız ?Kayseri´de Gün Başlıyor´ programında da aslında bu konuyu gündeme getirmiştik. Teknik adamlardan bahsederken Hikmet Karaman´ın da boşta olduğunu belirtmiştim. Veli Ağabey´de, ?Bu takımı onun gibi ateşleyecek birisi lazım? demişti. Demek ki bizim bu söylemlerimiz gönülden olmuş ki, öğlen anlaşmanın yapıldığı kulağımıza geldi. Ne diyelim?

Kupaya gelince söylenecek fazla bir şey yok. Yapması gerekeni yapan bir Kayserispor vardı. Alınan galibiyet biraz olsun moral verdi.