https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KARAMAN BU İŞİ BAŞARIR!

Kayserispor´un yeni dönemi hızlı başladı.


Özellikle olağanüstü genel kurulunu yapan sarı-kırmızlılarda yöneticiler, daha önceden anlaşma sağladıkları isimlerle teker teker masaya oturmaya başladılar. İlk olarak Teknik Direktör Hikmet Karaman ile anlaşma sağlayan yöneticiler, bu olayın mutlu sonla tamamlanmasından sonra rotayı futbolculara yönelttiler.

Öncelikle Hikmet Karaman´la anlaşmayı kısaca bir yorumlayalım. Mesela Karaman daha önce de Kayseri´de yer almış olmasına rağmen, takımların ligde kalışını sağladıktan sonra yönetimlerle anlaşamayarak Kayseri´den ayrılmıştı. Bu dönemde ise anlaşma yaparak tarihi bir dönüme de imza atmış oldu. Kayseri´nin bir takımını ligde bıraktıktan sonra devam etme kararı alınması taraftarı da mutlu etti. Karaman´ın dönem başında ne yapacağını bilmediğini ifade edenler veya bu konuda olumsuz görüş belirtenler bakalım sezon başıyla birlikte ne kadar haklı veya haksız bir yargı içerisinde olduklarını göreceğiz. Haklı veya haksız diyorum ama kendi kanaatimi de burada sizlerle paylaşmak isterim. Karaman bu takımda iyi işler yapacaktır. Uzun süredir beklenen başarılar için taraftarıyla, idarecileriyle bu takımı ülke gündeminde tutacaktır. Başarıları uzun soluklu konuşulacaktır. Bu söylediklerime inanan birisi olarak Karaman´ın, Kayseri´ye ilk geldiği 2004-2005 döneminden bu yana bu inanmışlığımı hala muhafaza ettiğimi burada kısaca belirtmek isterim.

Şimdi teknik heyet konusunda çözüm olduğuna göre transferler için düğmeye basılabilir. Bu konuda yabancı oyuncuların büyük bir bölümü ile yol ayrımı yaşayan sarı-kırmızılı yöneticiler, önlerindeki raporlar doğrultusunda işlemlere başlayacaklar. Ama bunların hepsinin gerçekleşmesi için acilen paraya ihtiyaç var. Bakalım genel kurul öncesinde ve sonrasında taraftara müjde gibi açıklamalar yapanlar bu sözlerini ne zaman yerine getirecekler?