https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


HER BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN BİR SPOR TESİSİ SÖZÜ ALINSA...

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren belediye başkan adayları birçok vaatte bulunuyor. Benim en çok dikkatimi çeken ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın´ın Talas´a yaptırmak istediği spor tesisi oldu.


Yerel seçim çalışmalarını sürdüren belediye başkan adayları birçok vaatte bulunuyor. Benim en çok dikkatimi çeken ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın´ın Talas´a yaptırmak istediği spor tesisi oldu. Başkan adayını kutluyor ve diğer belediye başkan adaylarından da aynı sözü almak gerektiğinin altını çizmek istiyorum... 

Geride kalan haftada Mustafa Yalçın, TÜFAD´ı ziyaret etmiş ve Talas´a 5 bin kişilik statla birlikte çok sayıda branşı içerisinde barındıracak dev bir spor kompleksi yapacaklarını söylemişti. İlimizde gereği kadar olmayan spor tesislerine yenisinin eklenecek olması, beni açıkçası çok mutlu etti. Spor müsabakaları özellikle de salon sporlarının yapılacağı alanlar konusunda ilimiz oldukça sıkıntı yaşıyor. İlimize 1 ya da 2 spor salonu, olimpik yüzme havuzu, amatör futbol için yeni tesisler ve daha fazlası gerekiyor. Bunu laf olsun diye dile getirmiyorum, sürekli olarak spor müsabakalarının içinde yer alan birisi olarak söylüyorum. Sporcularımız, istedikleri yerlerde antrenman ve maç yapamıyor. Spor ve sporcuyu hepimiz seviyoruz, ancak tesisleşme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyoruz.  İnşallah ilimizi yönetmeye talip olan isimlerin tamamı bu konulara eğilir ve sporcularımız için yeterli olan spor tesisinin yapımı konusunda çaba sarf eder. 

Sayın belediye başkan adaylarımız, yapmak istediklerinizin arasına sporda tesisleşmeyi de ekleyin ki, sporda hedeflenen büyük başarılar gelsin. Yazımı Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu, Anafartalar Komutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk´ün sözleri ile tamamlamak istiyorum, ?Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa, ulusumuzun geleceği güvence altındadır´?