https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


HEDEFE GİDEN KAYSERİ!

Kayserispor´da hafta sonunda alınan Akhisar galibiyetinin coşkusu hala devam ediyor.


Takım oyuncuları ve taraftarlar aldıkları sonuç karşısında büyük mutluluk yaşarken, diğer yandan akıllarının bir köşesinde de kupada ne yapacakları yatıyor.  Hafta sonunda taraftarın yoğun sevgisi ile yeniden ligde dirilişi yaşayan sarı-kırmızlı futbolcuların, kupada da sezon başında ortaya konan hedefi gerçekleştirmek için mücadele edeceklerini unutmamalıyız. Kayserispor bu kapsamada hafta sonunda oynanan karşılaşmayı bir kenara bırakarak şimdiki hedeflerinin kupa olduğunu ifade ediyorlar. Hal böyle olunca da taraftarın da yine statta bu yılki son karşılaşmada kendilerini desteklemek için tribünlerde yer almalarını bekliyorlar.

Çarşamba günü oynanacak olan Altay maçının ilk bölümünde sahadan sorunsuz ayrılan Kayserispor´un yine aynı durumla sahadan ayrılmak istediğini belirten teknik heyetin de futbolcularına olan güveni tam görünüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman oynanacak karşılaşma öncesinde hemen her kesimin mutlaka birlik içerisinde olması gerektiğini belirtirken, mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Kayserispor´da taraftarın hem kupada, hem de ligde takımlarının emin adımlarla hedefe ulaşmasını beklediklerini belirtsek de önemli olan sakatlanma veya ceza almadan yola devam etmek olduğunun altının kalın bir şekilde çizilmesinde fayda görüyorum. Transfer için tüm takımlar sezon arasını beklerken Kayserispor´un böyle bir durumu ne yazık ki yok?