https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


HAYDİ, DESTEK İÇİN KAYSERİSPOR MAÇINA!

Kayserispor, ligde önemli bir karşılaşmaya çıkacak.


 Taraftar desteğini sonuna kadar arkasında görmek isteyen sarı-kırmızılı temsilcimiz, bu maçta alacağı bir galibiyetle ligde yoluna emin adımlarla ilerleyecek. Futbolcu ve yöneticiler hafta içerisinde yaptıkları toplantılarda, son durumlarını ve maça motivasyonlarını ele aldılar. Başlıca konu ise taraftarın maça gelmesi oldu. Yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet, yapılan toplantılarda özellikle bu olguya dikkat çektiler.

Taraftarın karşılaşmada futbolcuları ateşlemeleri için yoğun bir tezahüratta bulunması gerektiğinin altını çizen yöneticiler, bunun için de herkesin maç saatinde tribünlerde olmasını bekliyor. Hatırlayacağınız üzere geçen haftalarda oynanan Sivasspor maçı sonrasında federasyon tarafından tribün cezası almıştık. Kayserispor´un cefakar taraftarı da bunu dahi engel görmeyerek aralarında bilet değişimi yapmaya başladılar. En azından bu maçta boş tribün olmaması için yapılan bu çalışma, taraftar nezdinde gerçekleşirken diğer yandan Teknik Direktör Şumi ve futbolcular da özel çağrıda bulunarak taraftara mesaj gönderdiler. 

Şu anda ligde 5. sırada olan Kayserispor, alacağı bir galibiyetle durumunu birazcık daha düzeltmiş ve alt sıradaki takımlarla aradaki farkı açmış olacak. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları, alt sıralardaki takımların temsilcimize yaklaşmasına neden olsa da, yine de Kayserispor´un bu farkı koruyacağına inanıyorum. Futbolculara ve teknik heyete fazla söz söylemeden, onlar üzerinde baskı ve stres oluşturmadan, şunu söylemem gerekiyor: ?Taraftar 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun takımı desteklesin. Bu Kayserispor değil midir; ilk yarıda bu kadar puan alıp da bize farklı umutlar besleten, bu Kayserispor değil midir; aldığı galibiyetlerle adını her yere yazdıran ve bu Kayserispor değil midir; ligde aldığı skorlar sayesinde Türkiye´de korkulan bir takım olan! Bu yüzden Kayserispor´da futbolcuların bunları bir kez daha gerçekleştirdiklerini belirterek, özellikle Kasımpaşa maçında taraftardan tam destek istiyorum?